Hedef Şuhut'un su problemini çözmek

Şuhut Belediye Başkanlığı'nda düzenlenen imza töreni ile ilçeye yeni yapılan su deposu, su kuyusu ve terfi hattının geçici kabulü yapıldı.Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, imza töreninde konu hakkında bilgi verdi. Yapılan geçici kabul ile saniyede 40 litre su çıkaran yeni kuyunun, bin metreküplük yeni su deposu ve 4,5 kilometrelik terfi hattının hizmet deneme çalışmalarının başlatıldığını [&hellip]

Şuhut Belediye Başkanlığı’nda düzenlenen imza töreni ile ilçeye yeni yapılan su deposu, su kuyusu ve terfi hattının geçici kabulü yapıldı.
Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, imza töreninde konu hakkında bilgi verdi. Yapılan geçici kabul ile saniyede 40 litre su çıkaran yeni kuyunun, bin metreküplük yeni su deposu ve 4,5 kilometrelik terfi hattının hizmet deneme çalışmalarının başlatıldığını aktaran Bozkurt; “Halkımıza her zaman belirttiğimiz gibi daha kaliteli ve sağlıklı su temini sözümüzü yerine getiriyoruz. Yaptığımız yatırım ve çalışmalar ile ilçemizin uzun yıllar su problemini ortadan kaldırmayı hedefliyor. İnşallah Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu’nun destekleriyle ilçemizin su problemini uzun yıllar ortadan kaldıracak çalışmaları Şuhut’ta gerçekleştireceğiz.  Bu kapsamda bazı projelerimiz var onları da kısa süre zarfında Bakanımızın da destekleriyle hayata geçireceğiz” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme