Hedef Sandıklı'ya en iyi hizmet

Sandıklı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atanan Prof. Dr. Celal Demir öncülüğünde okul çalışanlarınca Belediye Başkanı Mustafa Çöl'e ziyarette bulunuldu.Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, ilçe de göreve yeni başladıklarını, kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Demir, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün eğitim camiasından gelen bir isim olması nedeniyle kendilerine yakın hissettiklerini, el [&hellip]

Sandıklı Meslek Yüksek Okuluna Müdür olarak atanan Prof. Dr. Celal Demir öncülüğünde okul çalışanlarınca Belediye Başkanı Mustafa Çöl’e ziyarette bulunuldu.
Sandıklı Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, ilçe de göreve yeni başladıklarını, kurum ve kuruluşlara ziyaretler gerçekleştirdiklerini söyledi. Demir, Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün eğitim camiasından gelen bir isim olması nedeniyle kendilerine yakın hissettiklerini, el ele vererek ilçeye en iyi hizmeti vermeye hedeflediklerini söyledi. Belediye Başkanı Mustafa Çöl ziyaretleri için yeni göreve başlayan Okul Müdürü Prof. Dr. Celal Demir ve beraberindekilere teşekkür etti.
Ziyarette; Sandıklı MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir’le birlikte MYO Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Fatma Özdemir, Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Yunus Yılan hazır bulundu.

Bakmadan Geçme