'Hedef, MHP'yi kenara çekip hükümeti yıpratmak'

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Karagöz, basın toplantısında, bir gazetecinin 'İyi Parti yeni kuruldu, ama istifalar yaşanıyor. Sizin yorumunuz nedir' sorusunu cevaplandırdı. Karagöz, 'İyi Parti'den istifalar gelmeye devam edecek. Biz arkadaşlarımızın tamamını tek tek tanıyoruz. Eski merkez ilçe başkanlarından biri, sosyal medya hesabından herkesi MHP'den istifa ederek [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, haftalık basın toplantısında gündemdeki konuları değerlendirdi. Karagöz, basın toplantısında, bir gazetecinin “İyi Parti yeni kuruldu, ama istifalar yaşanıyor. Sizin yorumunuz nedir” sorusunu cevaplandırdı. Karagöz, “İyi Parti’den istifalar gelmeye devam edecek. Biz arkadaşlarımızın tamamını tek tek tanıyoruz. Eski merkez ilçe başkanlarından biri, sosyal medya hesabından herkesi MHP’den istifa ederek İP’ye gelmesini istiyor. Buradan da anlaşılıyor ki İP’nin kuruluş amacı, iktidar olmak değil, Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırmak, bu vesile ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin devletin bekası dolayısıyla hükümete verdiği desteği kırmaktır. Bunun da bir proje olduğunu anlıyoruz. Burada hedef hükümeti devirmek ve Türkiye Cumhuriyeti’ne saldırıdır. Türkiye bölgesinde güçlü bir devlet olma yolunda. Hükümetin yıpranmasının en kolay yolu, hükümete hiçbir şey beklemeden destek veren MHP’yi kenara çekmektir” dedi.
DEVLETİN BEKASI ÖNEMLİ
Türk Milleti’nin yeterince bedel ödediğini belirten Karagöz, “10 Kasım merhum Büyük Devlet Adamı Türk Dünyasının büyük önderi, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk’ün  ölümünün 79. Seneyi devriyesi. Bu vesile ile büyük önderi rahmet, minnet ve özlemle anıyor onun şahsında, Mareşal Fevzi Çakmak, Kazım Karabekir ve tüm silah arkadaşlarını vatan için can veren kahraman şehitlere Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları Cennet olsun. Büyük dünya coğrafyasından büyük kayıplar vererek çekildiğimiz Anadolu’yu vatan yapıp devlet kurarak, bizlere bıraktıkları ülkemizde içeriden ve dışarıdan hâlâtehditler ve tehlikeler devam etmektedir. Ülkemizin beka olarak problemi sümektedir. Yüce Türk Milleti yeterince bedel ödemiştir. Bedel ödeme sırası Devletimize zarar verenlere, Milletimize saldıranlara, geleceğimizi karartmaya çalışanlara gelmiştir. Bu konularda MHP olarak Devletimizin ilelebet yaşaması için hükümete desteğimiz tam ve kesintisiz sürecektir” ifadelerini kullandı.
KALEMİZ DÜŞMEZ,
SANCAĞIMIZ İNMEZ
Karagöz, Türkiye’yi tehdit eden unsurların gereken cevabı alacaklarını söyleyerek “Türkiye terörizmin kanlı saldırılarıyla uzunca  bir süredir muhataptır taşeron katiller öldürmeye ve saldırmaya devam ettikçe bizleri yıldırarak  pes edeceğimizi düşünmektedirler, bilmiyorlar  Türk milleti kahramandır korkakça yaşamaktansa kahramanca ölüme dünden razıdır. Terörizm kanalıyla Türkiye’yi tehdit eden diyet isteyen bedel ödetmek için her yolu deneyen ülke ve mihraklar kalemizi  düşüremeyecekler, burçlarımızdan sancağımızı indiremeyecekler  gelecekteki  kaderimize ambargo koyamayacaklardır. Dövene elsiz durmayacağız. Sövene dilsiz kalmayacağız. Vurana tepkisiz olmayacağız” diye konuştu. >> Murat ARISOY’un Haberi

ÇIRAK VE STAJYERLERİN TALEPLERİ
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz, basın toplantısında çırak ve stajyerlerin taleplerini de gündeme getirdi. Karagöz, “Çırak ve stajyer olarak başlanıldığında bu gençlerimize sigorta numarası verilerek sigortalısın denilmektedir. Ancak bu kapsamda çalıştıkları süre emeklilik gününe dahil edilmektedir.
Avukatlık stajı yapanlara, sigortası olmadan doktora ve uzmanlık yapanlara vb. borçlanma imkanı verilerek emekliliğine prim günü olarak dahil edilmektedir” dedi.

Bakmadan Geçme