• Haberler
  • Genel
  • Hedef ligde kalıcı olmak – Kocatepe Gazetesi

Hedef ligde kalıcı olmak – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, geçen sezona nazaran bu sezon maddi açıdan sıkıntı çekecek gibi görünüyor. Sandıklıspor’a Sandıklılı ve Afyonkarahisarlı işadamlarından tam destek bekleniyor Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta geçen yıl olduğu gibi bu yıl da mücadele edecek Sandıklıspor’da lig hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Ancak takım geçen seneye nazaran bu sezon maddi sıkıntılarla ligi götürecek. Geçen sezon [&hellip]

Hedef ligde kalıcı olmak

Sandıklıspor, geçen sezona nazaran bu sezon maddi açıdan sıkıntı çekecek gibi görünüyor. Sandıklıspor’a Sandıklılı ve Afyonkarahisarlı işadamlarından tam destek bekleniyor

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta geçen yıl olduğu gibi bu yıl da mücadele edecek Sandıklıspor’da lig hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Ancak takım geçen seneye nazaran bu sezon maddi sıkıntılarla ligi götürecek. Geçen sezon kulübün en büyük maddi destekçisi İsmail Elibol, Kulüp Onursal Başkanlığı görevinden ayrılmış ve işadamlarından oluşan yönetim de istifa etmişti. Bu istifaların ardından bir süre yönetim boşluğu oluşan Sandıklıspor’da kongre süreçlerinden sonra da Hidayet Başçiftçi ve yönetimi göreve geldi. Süper Lig ve Bölgesel Amatör Lig’de oynadığı dönemde Sandıklıspor’un başında olan Hidayet Başçiftçi ve Halil İbrahim Necipoğlu, bu sezon da yine Sandıklıspor’un koltuğunda oturacaklar. Ancak bu sezon takımın ardında büyük bir maddi güç olmayacak.
En büyük destekçİ yİne İsmail Elİbol
Sandıklıspor’da son yıllardaki en büyük maddi güç olan Belediye Başkanı İsmail Elibol, kulübün yine en büyük maddi destekçisi olarak yanında olacak. Elibollar Tarım Makine Sanayi AŞ’nin de sahibi olan İsmail Elibol, özellikle son iki sezondur takıma ne zaman sıkışsa maddi destekte bulunmuş ve bu desteği de kendi cebinden yapmıştı. Bu sezon da maddi sıkıntı çekeceği sıralarda yönetimin tutacağı en büyük dal yine İsmail Elibol olacak. Tam bir Sandıklı sevdalısı olan İsmail Elibol, bu yıl da Sandıklı’yı profesyonel ligde temsil edecek takıma maddi destekte bulunacak.
İşadamlarından destek İstenİyor
Sandıklısporlu yöneticiler, her açıklamalarında hem Afyonkarahisarlı hem de Sandıklılı işadamlarından destek beklediklerini dile getiriyorlar. Türkiye’de ve yurt dışında faaliyet gösteren Afyonlu işadamlarına da çağrıda bulunan yöneticiler, “Bu kulüp hepimizin. Afyonkarahisar’ın Sandıklıspor’dan başka 3. Lig’de takımı kalmadı. Şimdi kulübe destek zamanı. El birliğiyle bu takımı layık olduğu noktalara çıkarmamız gerekiyor” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.
Haber: R. Hüseyin Biçer

Bakmadan Geçme