• Haberler
  • Genel
  • “HDP ve Fetöcülerle işbirliği yapanlar tarihin karanlık sayfalarına gömülecek”

“HDP ve Fetöcülerle işbirliği yapanlar tarihin karanlık sayfalarına gömülecek”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, “Kriz ve kaostan nemalanan, terör örgütlerinin arka bahçesi olan HDP ve Fetöcülerle işbirliği yapanlar 14 Mayıs'ta tarihin karanlık sayfalarına gömülecektir” dedi. Seçim gezilerine Sultandağı ilçesi, beldeleri ve köylerinde devam eden Genç, beraberinde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, MHP Sultandağı İlçe Başkanı Yücel Genç, Sultandağı Belediye Başkanı [&hellip]

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, “Kriz ve kaostan nemalanan, terör örgütlerinin arka bahçesi olan HDP ve Fetöcülerle işbirliği yapanlar 14 Mayıs’ta tarihin karanlık sayfalarına gömülecektir” dedi.
Seçim gezilerine Sultandağı ilçesi, beldeleri ve köylerinde devam eden Genç, beraberinde Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Osman Gürışık, MHP Sultandağı İlçe Başkanı Yücel Genç, Sultandağı Belediye Başkanı Mehmet Aldırmaz, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte ilçe de ziyaretlerde bulundular.
İLK DURAK SOĞUK HAVA DEPOSU
MHP Milletvekili Adayı Yücel Genç ilk olarak parti binasını ziyaret ettikten sonra Kırca’da yapımı devam eden Soğuk Hava deposunu ziyaret etti. Kırca muhtarı Abdullah Bakışkan’dan bilgi alan Genç, kendisinin de bir üretici olduğuna dikkat çekerek, ‘ Soğuk hava depoları bizler için çok önemli. Bu yatırımın tamamlamasıyla Sultandağı’nda yaşayan üreticilere artı değer katacaktır’ dedi.

SADECE BOŞ VAATLER VE MUHALEFET YAPIYORLAR

MHP Milletvekili Adayı Genç, daha sonra Sultandağı ilçe merkezi, belde ve köylerini ziyaret etti. Ziyaretler sırasında konuşan Genç, ‘ Zillet ittifakı seçimleri kazanabilmek uğruna boş vaatlerle, insanlarımızı kandırmaya çalışıyor. Şu ana kadar ortaya koyabildikleri bir tek proje dahi yok. Sadece muhalefet yapmasını biliyorlar. Deprem bölgesindeki insanlara bedava ev sözü veriyorlar, emeklilere ikramiye sözü veriyorlar, çiftçiye destek sözü veriyorlar. Peki nereden bulacaklar bu parayı diye sorulduğunda hiçbir cevap veremiyorlar. Bunlar sadece boş vaatlerdir. Ülkeye 300 milyar getirmekten bahsediyor. Paranın kaynağı nedir. Emperyalist güçlerden gelecek parayla adeta ülkemiz İngilizlere, ABD’ye peşkeş çekilecektir. Buna dur dememiz için 14 Mayıs’ta sandıklara gitmeli ve bunlara gereken cevabı vermeliyiz’ şeklinde konuştu.

AKŞAM DA KÖYLERİ GEZDİ

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Yücel Genç, akşam da Yarımca, Omuzca, Beyyazı ve Çıkrık köylerini ziyaret etti. Genç buralarda yaptığı konuşmalarda, “Seçimlere 2 hafta kaldı. Gittiğimiz bölgelerde görüyoruz ki, vatandaşlarımız tercihleri ülkemizin birlik ve beraberliğinden yana kullanacak. Bu bizleri sevindiriyor’dedi.

Bakmadan Geçme