• Haberler
  • Genel
  • 'Hazreti Peygamberin İzinde' yarışmasına yoğun katılım

'Hazreti Peygamberin İzinde' yarışmasına yoğun katılım

Peygamber Efendimiz'in (SAV) dünyayı şereflendirdiği günler olan Kutlu Doğum Haftası için düzenlenen yarışmaya 21 bin 500 öğrenci katıldı İl Müftüsü Burhan İşliyen, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çervesinde Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu ziyaret etti. 'Hz. Peygamberin İzinde' isimli bir yarışma düzenlediklerini belirten Müftü İşliyen '34 bin öğrenciden 21 bin 500 öğrenci katıldı. Lise birincileri ve ortaokul [&hellip]

“Hazreti Peygamberin İzinde” yarışmasına yoğun katılım

Peygamber Efendimiz’in (SAV) dünyayı şereflendirdiği günler olan Kutlu Doğum Haftası için düzenlenen yarışmaya 21 bin 500 öğrenci katıldı

İl Müftüsü Burhan İşliyen, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çervesinde Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. “Hz. Peygamberin İzinde” isimli bir yarışma düzenlediklerini belirten Müftü İşliyen; “34 bin öğrenciden 21 bin 500 öğrenci katıldı. Lise birincileri ve ortaokul birincileri belli oldu. Dereceye girenler Umre ve manevi mekanların bulunduğu yurt içi gezisi ile diğer ödüllerle ödüllendirilecektir. Çok güzel ve çocuklarımız için büyük önem arz eden bu konuda bize destekte bulunan herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
HER KONUDA SAMİMİYET ŞART
Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinin 20 Nisan’a kadar süreceğini belirten İşliyen, “Peygamberimiz (S.A.V)’in örnek hayatını güzel bir şekilde konuşmak, öğrenmek ve insanımıza bunu aktarmak istiyoruz. Bu yıl üzerinde durulacak olan samimiyet konusu insanın her konuda, her konumda ve her şartta samimi ve içten olması, Allah-ü Teala’nın insanları makam, mal ve mülklerine bakmaksızın kişilerin imanına ve amellerine göre değerlendireceği konusu ağırlıkla işlenecektir. Programlarımız her yaştan vatandaşlarımıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır” ifadelerini kullandı.
PEYGAMBERİMİZ ÖRNEK OLUYOR
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu; “Bu yıl da Peygamberimiz’in (S.A.V) samimiyet özelliği üzerinde durulmuştur. İnsanlığa her konuda örnek olan Peygamberimiz’in (S.A.V) her türlü davranışı tekrar tekrar okumalı, anlamalı, hayatımıza yerleştirilmeli ve başkalarına da öğretilmelidir. Bu çabalarından dolayı Müftülüğümüze, resmi kurumlar ve sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda nazik karşılamalarından ve ‘Kutlu Doğum Haftası’ programına karşı gösterdiği ilgiden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eden İl Müftüsü Burhan İşliyen, Balkanlıoğlu’na 40 Ayette Samimiyet adlı broşür ve Hz. Peygamber, Din ve Samimiyet isimli kitap takdim etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme