• Haberler
  • Genel
  • Hazırlık maçlarına devam – Kocatepe Gazetesi

Hazırlık maçlarına devam – Kocatepe Gazetesi

Afjet Afyonspor dün Atatürk Stadı’nda Eskişehir Demirspor ile hazırlık maçına çıktı. Mor-beyazlılar sahadan 3-0 mağlup ayrıldı Bölgesel Amatör Lig’de bu yılı ilimizi temsil edecek olan Afjet Afyonspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Afjet Afyonsporlu futbulcular dün Atatürk Stadı’nda Eskişehir Demirspor ile bir hazırlık maçı daha oynadılar.İl Genel Meclisi Başkanı ve Afjet afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel [&hellip]

Hazırlık maçlarına devam

Afjet Afyonspor dün Atatürk Stadı’nda Eskişehir Demirspor ile hazırlık maçına çıktı. Mor-beyazlılar sahadan 3-0 mağlup ayrıldı

Bölgesel Amatör Lig’de bu yılı ilimizi temsil edecek olan Afjet Afyonspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Afjet Afyonsporlu futbulcular dün Atatürk Stadı’nda Eskişehir Demirspor ile bir hazırlık maçı daha oynadılar.
İl Genel Meclisi Başkanı ve Afjet afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel ile AFJET Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ün de izlediği hazırlık maçında mor-beyazlı futbolcular performansı beğeni topladı. Çok sayıda taraftarın da izlediği hazırlık maçı sonunda Afjet Afyonspor Eskişehir Demirspor’a 3-0 mağlup oldu.
Hazırlık maçlarında alınan sonuçların önemli olmadığını belirten Afjet Afyonspor yöneticileri, bu maçlar sayesinde takımın eksiklerini gözleme fırsatı bulduklarını belirterek, “Yeni sezona en iyi kadroyla başlayabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dediler. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme