• Haberler
  • Genel
  • Hazır askerler ve Ünlütepe’den Kumartaşlı’ya ziyeret

Hazır askerler ve Ünlütepe’den Kumartaşlı’ya ziyeret

CHP Milletvekili Halil Ünlütepe ve 91/2 tertip askerler Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti Sinanpaşa İlçesi’nin 91/2 hazır askerleri, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında 7 yıl Uzman Çavuş olarak görev yapmış Dernek [&hellip]

Hazır askerler ve Ünlütepe'den Kumartaşlı'ya ziyeret

CHP Milletvekili Halil Ünlütepe ve 91/2 tertip askerler Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti

Sinanpaşa İlçesi’nin 91/2 hazır askerleri, Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı ziyaret etti. Ziyaret sırasında 7 yıl Uzman Çavuş olarak görev yapmış Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı küçük anektotlar verdi. Sinanpaşalı hazır askerlere Nefes filmini izleten Kumartaşlı aynı şeyleri yaşayacaksınız diye konuştu.
Askerlerin ziyareti esnasında CHP Milletvekili Halil Ünlütepe de derneğe ziyarette bulundu. Ünlütepe askerlere ilk olarak isimlerini sordu. Ardından nereye gidecekleri ve evli olup olmadıklarını öğrenen Ünlütepe, askerlerden birinin evli olduğunu ve doğmak üzere olan bir çocuğu olduğunu öğrenince, “Sizi böylesine genç olarak görünce yaşlandığımı fark ettim. Gerçekten çok gençsiniz” dedi.
Afyonkarahisar yöresinde erken evlenmenin var olduğunu ve bu yüzden askerlikte zorlanacağını dile getiren Ünlütepe, askerlerle konuşması esnasında askerliğin on sekiz aydan on beş aya düştüğünü şimdi ise dokuz aylık askerlik için uğraş verdiklerini belirtti.
Ünlütepe, Başkan Kumartaşlı’ya ise şunları söyledi, “Milletvekiliği dönemimde size mümkün mertebe, elimden geldiği kadar yardımcı oldum. Bundan sonrada sizlere her türlü hizmeti yapmak benim için onurdur. Yani ilimize, çevremize, dostlarımıza, mümkün olan oranda yardımcı olmaya çalışacağız” diye konuştu. Ünlütepe son olarak askere gidecek gençlere hayırlı teskereler diledi.

Bakmadan Geçme