Hazal Subaşı Nasıl Ünlü Oldu?

Hazal Subaşı son günlerde güzelliği ve oyunculuk yetenekleri ile magazin dünyasında adından sıkça bahsettiren isimler arasında yer alıyor. Peki, Hazal Subaşı nasıl ünlü oldu? Detayları haberimizde…

2023-2024 sezonunda Kanal D’de yayınlanan “Dilek Taşı” dizisinde Figen Kutlu karakterini canlandıran Hazal Subaşı kimdir? Hazal Subaşı nasıl ünlü oldu? Ünlü oyuncunun hayatını sizler için derledik.

1996 yılında İzmir’de doğan Hazal Subaşı, oyuncu ve mankendir. Üniversite eğitimine İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde devam etmektedir. Şubaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında üçüncü olmuştur.

Hazal Subaşı daha sonra oyuncu olmaya karar vermiş ve oyunculuk eğitimleri almıştır. Şubaşı ilk oyunculuk kariyerine TRT 1 ekranlarında yayımlanan ‘’Adını Sen Koy’’ dizisi ile atmıştır. Daha sonra Subaşı tekrardan TRT 1 ekranlarına ‘’Halka’’ dizisinde canlandırdığı ‘’Bahar’’ karakteri ile gelmiştir. Subaşı oyunculuk kariyerine ‘’Show TV’’ ekranlarında yayımlanan ‘’Çukur’’ dizisi ile devam etmiştir.

Hazal Subaşı, 2018 yılında ise Kıbrıs Havadis Medya Ödülleri'nde Türkiye’yi temsil eden başarılı ilk kadın oyuncu seçilmiştir. Subaşı bu başarısı ile de oyunculuk kariyerine yön vermiş ve adını geniş kitlelere duyurmuştur.

Bakmadan Geçme