Hazal Kaya Kaç Yaşında ve Nereli?

Ekranların sevilen yüzleri arasında yer alan Hazal Kaya sevenleri tarafından sıkı bir şekilde takip ediliyor. Hazal Kaya Kaç Yaşında ve Nereli?

Birbirinden güzel projelerde yer alan Hazal Kaya, adından da sıkça söz ettiren ünlüler arasında. Canlandırdığı karakterlerle izleyicilerden büyük beğeni toplayan Kaya, internet ortamında da sıkça araştırılıyor. Hazal Kaya Kaç Yaşında ve Nereli? yazımızda.

Haber
1 Ekim 1990 yılında Konya’da doğan Hazal Kaya, aslen Gaziantepli bir ailenin kızı. Kaya ilköğretim eğitimini Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’da tamamlarken, liseyi ise İstanbul İtalyan Lisesi’nde okudu. Anne ve babasının mesleği avukatlık olan Kaya, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatlarını okudu. Daha küçük yaşlarda yeteneğini belli eden Hazal Kaya, 4,5 yaşında keman, 7 yaşında bale dersleri almaya başladı. Lise yıllarında okulun tiyatro kolunda ve korosunda olan Kaya, lise yıllarında Cola Turka’nın reklam yüzü oldu. Ali Atay ile evli olan Hazal Kaya, Fikret Ali ve Leyla Süreyya isimli iki çocuğu bulunuyor.

Bakmadan Geçme