• Haberler
  • Gündem
  • Hayvancılık’a Afyonlu Genel Müdür – Kocatepe Gazetesi

Hayvancılık’a Afyonlu Genel Müdür – Kocatepe Gazetesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğüne Afyonkarahisarlı hemşehrimiz Zekeriyya Erdurmuş atandı.Zekerriya Erdurmuş Afynkarahisar İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevinde de bulunmuştu. Erdurmuş’un özgeçmişi şöyle:1972 yılında Bolvadin’de doğdu. 1989 yılında Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak memuriyet hayatına başladı. 2003 yılında Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirerek [&hellip]

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararlarına göre, Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık Genel Müdürlüğüne Afyonkarahisarlı hemşehrimiz Zekeriyya Erdurmuş atandı.
Zekerriya Erdurmuş Afynkarahisar İl Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevinde de bulunmuştu. Erdurmuş’un özgeçmişi şöyle:
1972 yılında Bolvadin’de doğdu. 1989 yılında Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak memuriyet hayatına başladı. 2003 yılında Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesini bitirerek Veteriner Hekim olarak görevine devam etti. 2005-2007 yılları arasında Afyonkarahisar İl Müdürlüğünde Hayvan Sağlığı Şube Müdürlüğü yaptı. 2007-2009 yılları arasında Afyonkarahisar İl Müdür Yardımcılığı görevini ifa etti. 2009’dan 2012 yılı Mayıs ayına kadar Afyonkarahisar İl Müdürü olarak görev yaptı. 02.05.2012 tarihinde Erzurum İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atandı. 10.06.2014 tarihinde Balıkesir İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevine atandı. Daha sonra İzmir İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Zekeriyya Erdurmuş Mayıs ayından bu yana İzmir’deki görevini sürdürüyordu.

Bakmadan Geçme