Hayvan Pazarı bayrama hazır – Kocatepe Gazetesi

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Atölye Amirliği ekipleri tarafından ilçe hayvan pazarında hayvan satıcılarının ticaretini rahat bir ortamda gerçekleştirmesi ve vatandaşların kurbanlık alımlarını hijyenik bir ortamda sağlaması için kurban pazarı yerinde gerekli düzenlemeler yapıldı.Hayvan pazarında incelemelerde bulunan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya, Fen İşleri Teknikeri Ali Özdemir ve Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı [&hellip]

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Atölye Amirliği ekipleri tarafından ilçe hayvan pazarında hayvan satıcılarının ticaretini rahat bir ortamda gerçekleştirmesi ve vatandaşların kurbanlık alımlarını hijyenik bir ortamda sağlaması için kurban pazarı yerinde gerekli düzenlemeler yapıldı.
Hayvan pazarında incelemelerde bulunan Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı’ya, Fen İşleri Teknikeri Ali Özdemir ve Zabıta Müdürü Hasan Hüseyin Sarı eşlik ettiler.
Başkan Sarı, “Kurban Bayramı’na kısa bir süre kaldı. Kurbanlık hayvan satışı yapılacak olan hayvan pazarında gerekli çalışmaları yaparak kullanıma hazır hale getirdik. Belediye olarak bu Kurban Bayramı’nda da üzerimize düşen tüm görevleri yapmak üzere hazırız.” dedi.

Bakmadan Geçme