Hayırseverlerin yardımları çocuklara ulaştı

Afyonkarahisar Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara olan desteği artarak devam ediyor. Belediye ve hayırsever iş adamlarının ortaklaşa yaptığı çalışmayla, bayram öncesi çocuklar için hediye çeki yardımı yapıldı   İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin destekleriyle Belediye Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belirlenen 300'den fazla çocuğa giyim yardımı yapıldı. Hayırsever iş adamları tarafından alınan giyim çekleri [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi vatandaşlara olan desteği artarak devam ediyor. Belediye ve hayırsever iş adamlarının ortaklaşa yaptığı çalışmayla, bayram öncesi çocuklar için hediye çeki yardımı yapıldı

İstanbul Afyonkarahisarlı Sanayiciler ve İşadamları Derneği’nin destekleriyle Belediye Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından belirlenen 300’den fazla çocuğa giyim yardımı yapıldı. Hayırsever iş adamları tarafından alınan giyim çekleri Belediye Başkanı Mehmet Zeybek tarafından teslim edildi.
BAYRAM ÖNCESİ YÜZLER GÜLDÜ
Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek önderliğinde Zimem defteri, öğrenci bursu, Ramazan kolisi, glütensiz gıda kolisi gibi projelerle her fırsatta destek ve yardımlar yapan Belediye, hayırseverlerin yardım talebine de kayıtsız kalmıyor. Bu yılda hayırsever iş adamları tarafından temin edilen giysi çekleri ihtiyaç sahibi çocukların yüzünü güldürdü. İhtiyaç sahibi aileler, kendilerine verilen çekle birlikte ilgili alışveriş merkezine giderek alışveriş yapma imkânına sahip oldu.
ÇOCUKLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Çocukların mutluluklarına ortak olan Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek açıklamasında; “Afyonkarahisarlı iş adamları hediye çekleri getirerek bizlerden destek istediler. Gerçek ihtiyaç sahiplerini belirledik ve bayramdan önce bayramlık alabilmeleri için çocuklarımıza teslim ettik. Çocuklarımız gülen yüzleri hiç solmasın aileleri ile birlikte bayramlarını kutluyorum. Afyonkarahisar Belediyesi olarak her zaman hemşehrilerimizin yanında olduk, bundan sonra da yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un haberi

Bakmadan Geçme