Hayırsever'e plaket – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine “http://m.kocatepegazetesi.com/”eğitilebilir engelliler okulu”http://m.kocatepegazetesi.com/” yaptıran, hayırsever Hacı Halil Özçınar’a, Belediye Kent Konseyi tarafından teşekkür plaketi verildi Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Belediye Kent Konseyi Başkanı Lütfi Önder, ilçeye kalıcı bir eser kazandıran Özçınar’a teşekkür ederek, okulda okuyacak çocukların aileleri ve vatandaşların bu eser için Hacı Halil Özçınar’a sürekli [&hellip]

Hayırsever’e plaket

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesine “http://m.kocatepegazetesi.com/”eğitilebilir engelliler okulu”http://m.kocatepegazetesi.com/” yaptıran, hayırsever Hacı Halil Özçınar’a, Belediye Kent Konseyi tarafından teşekkür plaketi verildi

Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda düzenlenen törende konuşan Belediye Kent Konseyi Başkanı Lütfi Önder, ilçeye kalıcı bir eser kazandıran Özçınar’a teşekkür ederek, okulda okuyacak çocukların aileleri ve vatandaşların bu eser için Hacı Halil Özçınar’a sürekli dua edeceğini belirtti.
Plaketi Önder’in elinden alan Özçınar ise okulun ilçeye ve ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Törene, Sandıklı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Mutlu, Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Mevlüt Özçınar, Belediye Meclis Üyesi Hakan Bolcal, Sandıklı OSB Bölge Müdürü Sebahattin Demirsoy, Sandıklı Kent Konseyi üyeleri katıldı.
Öte yandan, 2 katlı 7 derslikten oluşan eğitilebilir engelliler okulunun kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Dersliklerin yanı sıra doktor odası, yemekhane, mutfak, fizyoterapi odası, spor salonu bulunan okulun yaklaşık 700 bin liraya mal olmasının beklendiği ifade edildi. (AA)

Bakmadan Geçme