Hayırsever Vurgun ailesine plaketli teşekkür

AFSÜ Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesinin yenilenmesine katkı sağlayan hayırsever Vurgun ailesine üniversite yönetimince plaket verilerek teşekkür edildi   Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesinin yenilenmesine katkıları nedeniyle hastane yöneticilerinin hazır bulunduğu törende iş insanı Tahir Vurgun ve eşi Fatma Vurgun'a [&hellip]

AFSÜ Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesinin yenilenmesine katkı sağlayan hayırsever Vurgun ailesine üniversite
yönetimince plaket verilerek teşekkür edildi

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Göğüs Hastalıkları Yoğun Bakım Ünitesinin yenilenmesine katkıları nedeniyle hastane yöneticilerinin hazır bulunduğu törende iş insanı Tahir Vurgun ve eşi Fatma Vurgun’a plaket ve teşekkür belgesi verdi.
AFSÜ Rektörü Okumuş törende, Afyonkarahisarlı hayırseverlerin sağlık hizmet kalitesini yükseltme konusundaki çalışmalara destek verdiklerini dile getirerek şunları kaydetti: “AFSÜ Hastanemizin hizmet performansını ideal koşullara taşımak amacıyla kesintisiz bir gayret sergiliyoruz. Devletimizin sağlık politikaları doğrultusunda yatırımlarımız hız kesmiyor. Diğer yandan duyarlı bağışçılarımız da bizi daha iyi bir hizmet altyapısı geliştirme konusunda yalnız bırakmıyorlar. Devletin ve milletin gücü birleştiğinde de vatandaşlarımız için çok daha güzel hizmetler vermeye devam edebiliyoruz. Hayırsever Vurgun ailesine bu konudaki örnek ve öncü tavırlarından ötürü şükranlarımı sunuyorum.”
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme