• Haberler
  • Genel
  • Hayırsever işadamı İlci, pansiyon yaptıracak

Hayırsever işadamı İlci, pansiyon yaptıracak

İlci İnşaat San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever şadamı Metin İlci, Şuhut ilçemizde yapılmakta olan Anadolu Öğretmen Lisesi için 288 öğrencilik bir öğrenci pansiyonu yaptıracak Konuyla ilgili olarak, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır'ın öncülüğünde Vali Haluk İmga'ya bir ziyaret gerçekleştirilerek, yapılacak olan 288 kişilik Öğrenci Pansiyonu ile ilgili protokol imzalandı. 5 bin 412 metrekarede kurulacakZiyarete Öğrenci Pansiyonunu [&hellip]

Hayırsever işadamı İlci, pansiyon yaptıracak

İlci İnşaat San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, hayırsever şadamı Metin İlci, Şuhut ilçemizde yapılmakta olan Anadolu Öğretmen Lisesi için 288 öğrencilik bir öğrenci pansiyonu yaptıracak

Konuyla ilgili olarak, Şuhut Kaymakamı Eyüp Çalışır’ın öncülüğünde Vali Haluk İmga’ya bir ziyaret gerçekleştirilerek, yapılacak olan 288 kişilik Öğrenci Pansiyonu ile ilgili protokol imzalandı.
5 bin 412 metrekarede kurulacak
Ziyarete; Öğrenci Pansiyonunu yapacak olan İlci İnşaat San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İlci, Yönetim Kurul Üyeleri, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, İl Milli eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım, Şuhut İlçe Milli eğitim Müdürü Nilkan Göral katıldılar.
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Haluk İmga; Şuhut İlçesine 5 bin 412 metrekare alan üzerine İlci İnşaat tarafından yaptırılacak olan 288 kişilik öğrenci pansiyonunun ilimize ve ülkemiz eğitimine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Vali İmga, emeği geçenlere teşekkür etti
Protokolle başlayan işlemlerin, en kısa sürede açılış kurdelesinin kesilerek tamamlanacağına inandığını belirten Vali İmga; Şuhut ilçesinde ihtiyacı hissedilen 288 öğrenci kapasiteli pansiyonun kazandırılmasında büyük emeği geçen başta Çevre ve Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu olmak üzere, örnek bir davranış sergileyen İlci İnşaat San.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Metin İlvi, İlçe Kaymakamı Eyüp Çalışır ile Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a teşekkür etti.
Protokol imza töreninde konuşan Şuhut ilçe Kaymakamı Eyüp Çalışır da, Çevre ve Orman Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile hayırsever işadamı Metin İlci’ye ilçe halkı adına teşekkürlerini iletti. Kaymakam Çalışır, ayrıca kendilerine yer ve ekipman bakımından büyük destek veren Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt’a da teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Vali İmga; Pansiyonun Şuhut gençliğine ve ülkemiz eğitimine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme