Hayırlı, uğurlu olsun – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, “hayırlı olsun” ziyaretlerini makamında kabul ediyor Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Bursa Bölge Teftiş Kurulundan Polis Başmüfettişleri ve 1. Sınıf Emniyet Müdürleri olan Ali Gür ve Aydın Balkanlı’yı makamında kabul etti. Vali Güner daha sonra hayırlı olsun ziyaretlerinde Kızılören Kaymakamı Fetullah Duman, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve İl Genel [&hellip]

Hayırlı, uğurlu olsun

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, “hayırlı olsun” ziyaretlerini makamında kabul ediyor

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Bursa Bölge Teftiş Kurulundan Polis Başmüfettişleri ve 1. Sınıf Emniyet Müdürleri olan Ali Gür ve Aydın Balkanlı’yı makamında kabul etti.
Vali Güner daha sonra hayırlı olsun ziyaretlerinde Kızılören Kaymakamı Fetullah Duman, Kızılören Belediye Başkanı Ali Erol ve İl Genel Meclis Üyelerini ziyaretlerini makamında kabul etti.
Ziyaretler sırasında karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulurken konuklar Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Afyonkarahisar Valiliğine atanmasının hem kendisi, hem de Afyonkarahisar için hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.(Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme