Hayırlı misafirlik – Kocatepe Gazetesi

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eşrefpaşa mahallesindeki bir ailenin evine konuk olarak, onlarla birlikte iftar yaptı. Balkanlıoğlu, ailenin çocuklarına SYDV tarafından yardım edileceğini belirtti Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde Esma Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı ile birlikte misafiri oldukları aileyle iftar yaptılar.İbrahim Şeker tarafından kapıda karşılanan Vali Balkanlıoğlu evin gelini Züleyha Şeker'e [&hellip]

Hayırlı misafirlik

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Eşrefpaşa mahallesindeki bir ailenin evine konuk olarak, onlarla birlikte iftar yaptı. Balkanlıoğlu, ailenin çocuklarına SYDV tarafından yardım edileceğini belirtti

Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde Esma Balkanlıoğlu, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve SYD Vakfı Müdürü Süleyman Arı ile birlikte misafiri oldukları aileyle iftar yaptılar.
İbrahim Şeker tarafından kapıda karşılanan Vali Balkanlıoğlu evin gelini Züleyha Şeker’e istek ve taleplerini sorarak, eğitimleri devam eden üç çocuğunun durumları hakkında bilgiler aldı ve çocuklara SYD Vakfınca yardımda bulunacaklarını ifade etti.
Aile bireyleriyle teker teker ilgilenen Vali Balkanlıoğlu ve Bayan Balkanlıoğlu, ailenin istek, talep ve önerilerini de dinlediler. Vali Balkanlıoğlu ve eşi Bayan Balkanlıoğlu çocuklara oyuncak hediye ettiler.
Ramazan ayı dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı bir dönemdir diyen Vali Balkanlıoğlu; “Afyonkarahisar’lı hemşerilerimizle böyle anlamlı bir dönemde bir araya gelmek ve onlara konuk olmak bizim için çok güzel. Bu ayın bereketi, huzur ve mutluluğu paylaşıldıkça artıyor. Bu anlamda bize ev sahipliği yapan Züleyha Şeker’e teşekkür ediyor, Allah’tan evlerine sağlık, huzur ve mutluluk vermesini diliyorum” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme