'Hayırlı gelenek' aralıksız sürüyor

Afyonkarahisar'da Lale Pide Salonu İşletmecisi Mehmet Arpacıoğlu ile Mihrioğlu Konağı Cafe Restaurant İşletmecisi Halil Mihrioğlu hayırseverlerin katkılarıyla yıllardır sürdürdükleri ücretsiz iftar yemeği dağıtımına 2022 yılı Ramazan ayında da devam ediyorlar     Lale Pide Salonu ile Mihrioğlu Konağı Restaurant Cafe'de ihtiyaç sahipleri için bu yıl ki Ramazan ayında da ücretsiz iftar yemeği hazırlanıyor. LALE PİDE [&hellip]

Afyonkarahisar’da Lale Pide Salonu İşletmecisi Mehmet Arpacıoğlu ile Mihrioğlu Konağı Cafe Restaurant İşletmecisi Halil Mihrioğlu hayırseverlerin katkılarıyla yıllardır sürdürdükleri
ücretsiz iftar yemeği dağıtımına 2022 yılı Ramazan ayında da devam ediyorlar

Haber

Lale Pide Salonu ile Mihrioğlu Konağı Restaurant Cafe’de ihtiyaç sahipleri için bu yıl ki Ramazan ayında da ücretsiz iftar yemeği hazırlanıyor.
LALE PİDE RAMAZAN GELENEĞİNİ 15 YILDIR SÜRDÜRÜYOR
Mehmet Arpacıoğlu ve Halil Mihrioğlu gazeteniz Kocatepe’nin muhabirine ihtiyaç sahiplerine 2022 yılı Ramazan ayında ki ücretsiz iftar yemeği ikramı hakkında bilgi verdi. Lale Pide Salonu İşletmecisi Mehmet Arpacıoğlu, iki yıl üst üste etkisini sürdüren Covid-19 küresel salgını nedeniyle hayırsever katkılarıyla hazırladıkları çorba, ana yemek, salata, sıcak pide ve tatlı şeklindeki iftar menüsünü çalışanları aracılığıyla evlere dağıttıklarını söyledi. Arpacıoğlu, “15 yıldır ihtiyaç sahiplerine ücretsiz iftar yemeği ikramımız devam ediyor. İmaret Camii karşısında Kurtuluş Caddesi üzerinde yer alan dükkânımız içerisinde oturur halde 150 kişiye, 150 kişilik de paket olmak üzere toplam 300 kişiye 2022 yılı Ramazan ayında ücretsiz iftar yemeği vermeyi planladık. Yardımlarda bulunan hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Bu vesile ile haberdar olup da yardımda bulunmak isteyen hayırseverlerimizin bağışlarını da dükkânımızda kabul ediyoruz.” dedi.
İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ÜCRETSİZ İFTAR İKRAMINDA 8. YIL
Mihrioğlu Konağı Cafe Restaurant İşletmecisi Halil Mihrioğlu, Covid-19 pandemisi nedeniyle son derece zor iki yılın geride bırakıldığını söyledi. Mihrioğlu şunları kaydetti: “Pandemi sürecinde insanlarımız iki yıl boyunca evlerine kapandılar. Artık inşallah sosyalleşme zamanımız geldi. Bu yıl 8. yapacağımız ihtiyaç sahibi kişiler, yaşlılar ve ailelere ücretsiz iftar yemeği dağıtımlarımız devam ediyor. Bu dağıtımları mahalle muhtarlarımızın eşliğinde onların tespitleriyle oluşturulan listelere göre düzenli olarak bu yıl da inşallah gerçekleştireceğiz. İftar yemeği paket servisimizi bu yıl da sürdürüyoruz. Akşamları yine normal müşterilerimiz içinde bir Anadolu klasiği olan konağımızda eski Ramazan’ları yaşatmaya çalışıyoruz. Biz muhtarlarımızın nezaretinde gerçek ihtiyaç sahipleri ve yaşlıların evlerine kadar iftar yemeklerini ulaştırıyoruz. Ayni ve nakdi yardımda bulunmak isteyen hayırsever katkılarını kabul ediyoruz.”
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme