Haydi Sandıklı… – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, yarın deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşı karşıya gelecek Sandıklıspor, yarın saat 14.30’da deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşı karşıya gelecek. Bu pazar günü deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşılaşacak Sandıklıspor’da antrenmanlar sona erdi. Son olarak geçen hafta Bergama Belediyespor’la oynadığı karşılaşmadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Sandıklı, taraftarlarını üzmüştü. Bu önemli müsabakadan 3 [&hellip]

Haydi Sandıklı...

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklıspor, yarın deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşı karşıya gelecek

Sandıklıspor, yarın saat 14.30’da deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşı karşıya gelecek. Bu pazar günü deplasmanda Kayseri Şekerspor’la karşılaşacak Sandıklıspor’da antrenmanlar sona erdi. Son olarak geçen hafta Bergama Belediyespor’la oynadığı karşılaşmadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılan Sandıklı, taraftarlarını üzmüştü. Bu önemli müsabakadan 3 puan kaybeden Sandıklıspor, önemli bir fırsatı da elinin tersiyle itmişti. Yarın ise Kayseri Şekerspor’la çok önemli bir maça çıkacak Sandıklıspor, bu önemli müsabakadan 3 puanla dönmesi durumunda ligde kalmayı garantileyecek. Sandıklıspor’da teknik heyet, yönetim ve futbolcular galibiyete odaklanmış durumdalar. (Kocatepe)

Bir galibiyetle ligde kalacak

Sandıklıspor’un bu sezon ligde kalmasını sadece bir üç puan sağlayacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, Kaseri Şekerspor ya da son hafta evinde oynayacağı Gölcükspor maçını kazanması durumunda ligde kalmayı garantileyecek. Geçen hafta sonu evinde oynadığı Bergama Belediyespor maçını kaybeden Sandıklıspor, çok önemli bir fırsatı tepmişti. Ligin son iki haftasından en az üç puan çıkartamaması durumunda ligde kalması sıkıntıya düşecek Sandıklıspor’da ilk hedef Kayseri Şekerspor maçı. Bu önemli müsabakadan üç puan bekleyen Kırmızı Şimşekler, bu önemli maçı kazanması durumunda son haftaya güle-oynaya çıkacak. Bu maçı kaybetmesi durumunda ise son hafta oynayacağı maçı ne pahasına olursa olsun mutlaka kazanması gerekecek. (Kocatepe)

Abdullah’ın durumu iyi

Sandıklıspor’un son haftalardaki en formda ismi olan Abdullah Cemal Küçükyılmaz, Bergama Belediyespor maçında sakatlanmıştı. Abdullah’ın durumunun ciddi olmadığı ve görev verilmesi durumunda da Kayseri Şekerspor maçında oynayabileceği bildirildi. Geçen hafta sonu Bergama Belediyespor’la oynanan maçın son dakikalarına doğru sakatlanann Abdullah Cemal Küçükyılmaz, oyundan sekerek çıkmış ve taraftarları korkutmuştu. Ancak, Abdullah Cemal Küçükyılmaz’ın sakatlığının korkulacak derecede olmadığı kaydedildi. (Kocatepe)

Sandıklı, Kayseri’ye gitti

Sandıklıspor’un yarın deplasmanda oynayacağı müsabaka için perşembe gününden yola çıktığı ve takımın Kayseri’ye ulaştığı açıklandı. İki gün önceden Kayseri’ye giden Sandıklısporlu futbolcuların, dinlenip, zemine alışkın rahat bir şekilde maça çıkmak için iki gün önceden Kayseri’ye gittiği açıklandı. Kırmızı-Beyazlılar, yarın oynanacak maça mutlak galibiyet gözüyle bakıyorlar. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme