Haydi Sandıklı – Kocatepe Gazetesi

Sandıklıspor, yarın saat 14.30’da evinde Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya gelecek Sandıklıspor, Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’un 30’uncu hafta müsabakasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya gelecek. Ligde kalma umuduyla mücadele ettiği ligde geçen hafta İstanbulspor galibiyetiyle 12’nci sıraya kadar yükselen Sandıklıspor, ligde kalma konusunda avantaj elde etmişti. Bu avantajını sürdürmek ve lig sonunu sevinçle [&hellip]

Haydi Sandıklı

Sandıklıspor, yarın saat 14.30’da evinde Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya gelecek

Sandıklıspor, Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’un 30’uncu hafta müsabakasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrükspor’la karşı karşıya gelecek. Ligde kalma umuduyla mücadele ettiği ligde geçen hafta İstanbulspor galibiyetiyle 12’nci sıraya kadar yükselen Sandıklıspor, ligde kalma konusunda avantaj elde etmişti. Bu avantajını sürdürmek ve lig sonunu sevinçle kapatmak isteyen Kırmızı Şimşekler, yarın da çok önemli bir maça çıkacaklar. Ligin ilk yarısındaki deplasmanda oynanan mücadeleden 1 puan kopardığı rakibini bu kez evinde, taraftarlarının da desteğiyle devirmek isteyen Sandıklıspor’da bu maçın hazırlıkları dün itibariyle tamamlandı. Kırmızı-Beyazlılar, yarın saat 14.30’da oynanacak maç için, salı gününden itibaren aralıksız çalışıyordu. Dün akşam da son kez bu maç için antrenman yapan Sandıklıspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Bugün de küçük bir ter idmanıyla bu maça odaklanacak Sandıklıspor, taraftarlarının da desteğine güveniyor. Sandıklısporlu taraftarlar da bu önemli mücadele için hazırlıklarını aralıksız sürdürüyorlar. Bu önemli müsabakada gövde gösterisi yapmak isteyen Sandıklısporlu taraftarlar, takımlarına tam destek vererek bu önemli müsabakadan puan çıkartılmasını sağlayacaklar. (Kocatepe)

İlk maç olaylı geçmişti

Sandıklıspor ile Fatih Karagümrükspor arasında ilk yarıda oynanan ve 1-1’lik skorla sona eren maç olaylı geçmişti. İstanbul’da oynanan müsabakadan sonra yaşanan tartışmalarda yaralanmalar da olmuştu. (Kocatepe)

5 futbolcu yok

Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, yaptığı açıklamada, son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik sergilediklerini belirtti. Son olarak, deplasmanda İstanbulspor karşısında son dakika golü ile galip geldiklerini ve çok ihtiyaçları olan olan 3 puanı aldıklarını söyleyen Karaca “Bu galibiyet futbolcularında moral motivasyon olarak olumlu etki yaptı. Puanımızı da 33’e çıkararak tehlikeli bölgeden uzaklaştık” dedi. Hakan Hayati Karaca, “Pazar günü yapacağımız Fatih Karagümrükspor maçına, Emrah Sansar sarı kart ve Tugberk kırmızı kart cezalısı olduğu için, Varol, İbrahim Çankaya ve Emrullah da sakat olduğu için çıkamayacak. Bu 5 futbolcumuz kadroda olamayacaklar ama, maça mutlak 3 puan için çıkacağız. Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme