'Haydi Namaza' projesine Erkmen'de yoğun ilgi

'Haydi Namaza' projesi çerçevesinde Erkmen'de düzenlenen programa Erkmen Hacıbaba, Merkez ve Dörtyol Camileri'nde toplam 85 öğrenci katıldı. Öğrencilerin katılımını teşvik etmek amacıyla öğrencilere Erkmen Belediyesi tarafından kışlık mont hediye edildi. Hediye programında konuşan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, ülkenin geleceğinin bir elinde Kur'an, bir elinde bilgisayar olan gençlerde olduğunu belirterek, bu amaç doğrultusunda Belediye olarak [&hellip]

“Haydi Namaza” projesi çerçevesinde Erkmen’de düzenlenen programa Erkmen Hacıbaba, Merkez ve Dörtyol Camileri’nde toplam 85 öğrenci katıldı. Öğrencilerin katılımını teşvik etmek amacıyla öğrencilere Erkmen Belediyesi tarafından kışlık mont hediye edildi. Hediye programında konuşan Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş, ülkenin geleceğinin bir elinde Kur’an, bir elinde bilgisayar olan gençlerde olduğunu belirterek, bu amaç doğrultusunda Belediye olarak öğrencilere destek verdiklerini ve her zaman da katkılarının devam edeceğini söyledi.
Erkmen Merkez Camii İmam Hatibi Celal Çoban ve Hacıbaba Camii İmam Hatibi Seyfullah Karamemiş de Erkmen Belediye Başkanı Memduh Kuş’a teşekkür etti.   

Bakmadan Geçme