• Haberler
  • Gündem
  • 'Haydi Namaza' kampanyası başlıyor – Kocatepe Gazetesi

'Haydi Namaza' kampanyası başlıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, 'Haydi Namaza' kampanyası hakkında bilgi verdi. Kabukçu, '25 Ocak-5 Şubat 2016 tarihleri arasında Müftülüğümüzce düzenlenen 7-15 yaş arası çocuklara yönelik Haydi Namaza Kampanyası bu yılda devam edecektir. Erkeklerin günde en az üç vakit, kızların ise en az iki vakit namazı camide cemaatle kılmaları, diğer vakitleri de evlerinde kıldıklarına dair veli beyanlarının [&hellip]

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, “Haydi Namaza” kampanyası hakkında bilgi verdi. Kabukçu, “25 Ocak-5 Şubat 2016 tarihleri arasında Müftülüğümüzce düzenlenen 7-15 yaş arası çocuklara yönelik Haydi Namaza Kampanyası bu yılda devam edecektir. Erkeklerin günde en az üç vakit, kızların ise en az iki vakit namazı camide cemaatle kılmaları, diğer vakitleri de evlerinde kıldıklarına dair veli beyanlarının dikkate alınmasıyla şubat tatili boyunca öğrencilere namazın sevdirilmesi hedeflenmiştir” dedi.
Kabukçu, şöyle devam etti:
“Etkinliğin sonunda, 6 Şubat 2016 Cumartesi günü İlimiz Merkez Uydukent Selçuklu Camiinde öğle ve ikindi namazları arasında final programı gerçekleştirilecektir. Programda Nasrettin Hoca ve Keloğlan gösterisi de yapılacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme