• Haberler
  • Genel
  • “Haydi, MHP’ye üye ol” – Kocatepe Gazetesi

“Haydi, MHP’ye üye ol” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, il genelinde 50 bin üye kaydetmeyi hedeflediklerini belirterek vatandaşlara “MHP’ye üye olun” çağrısı yaptı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, il genelinde yeni bir kampanya başlattıklarını söyledi. Aslan, “MHP Afyonkarahisar il teşkilatı olarak il düzeyinde üye kayıt seferberliği ilan ediyoruz. Birinci etapta hedefimiz 50 bin üyedir. Bu [&hellip]

"Haydi, MHP'ye üye ol"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, il genelinde 50 bin üye kaydetmeyi hedeflediklerini belirterek vatandaşlara “MHP’ye üye olun” çağrısı yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan, il genelinde yeni bir kampanya başlattıklarını söyledi. Aslan, “MHP Afyonkarahisar il teşkilatı olarak il düzeyinde üye kayıt seferberliği ilan ediyoruz. Birinci etapta hedefimiz 50 bin üyedir. Bu kampanyamızı da milletimizin yeniden dirilişine vesile olur ümidiyle Cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde başlatıyoruz. Ülkemizdeki yaşananlardan azcık da olsa rahatsız olan, gelecek endişesi duyan, Türk milletinin birlik, bütünlük ve dirliğini özleyen herkesi geçmişte hangi partiye oy vermiş olursa olsun kampanyamız kapsamında partimize ve üye olmaya davet ediyoruz” dedi.
TÜRKİYE ZOR
GÜNLER YAŞIYOR
Aslan, Cumhuriyet’e ve ülkenin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkılması gerektiğini belirterek “Cumhuriyetimiz, zorlu ve kutlu bir mücadelenin sonucu 29 Ekim 1923 tarihinde kurulmuştur. Milletimizin yeniden dirilişi gerçekleşmiştir. Büyük Türk milleti varlık haklarına sahip çıkacağını en iyi şekilde göstermiştir. Türkiye, sadece 91 yıllık birikimin sonucu değil, asırları aşan seziş gücü ve zekâ ürününün, fedakârlık kültürünün ve bir kaynaşma ve kucaklaşma ruhunun aziz emanetidir. Ancak ülkemiz bugünlerde zor günler yaşamaktadır. Milletimiz eşine az rastlanacak derecede bunaltılmaktadır. Asırlardır Türk’e diş bileyen, kin besleyenler iyice azıtmışlar ve azmışlardır. Karşımıza sıra sıra dizilip saldırmaktadırlar. İşbirlikçilerin gözünü kan bürümüş, vicdanları kararmıştır” diye konuştu.
İKİNCİ KURTULUŞ
MÜCADELESİ
Aslan, şöyle devam etti:
“Cumhuriyet’in ilke ve idealleri çiğnenmiş, harabeye çevrilmiş, tehdit inanılmaz boyutlara ulaşmıştır. Hal böyleyken Cumhurbaşkanı ile Başbakan farklı farklı konuşmakta ve keşmekeşlik her tarafı sarmaktadır. Cumhurbaşkanı aslında başbakanlığı da bırakmamış gibidir. Hükümet terör örgütlerine eline vermiş, kolunu alamamaktadır. Terörle, sınırlarla ve komşularla uğraşırken de vatandaşın dertlerini unutmuştur. Ekonomik ve sosyal durum da her gün kötüleşmektedir.
Türk milleti kaderine ve varlığına sahip çıkmalıdır. Sorun ülkemizin kötü yönetimidir. Ve bu sorunu çözecek de Aziz Türk milletidir. Milliyetçi hareket partisi üstlendiği sorumluluğun farkındadır. Partimiz 2015 seçimlerini ikinci bir kurtuluş mücadelesi için fırsat ve imtihan olarak görmektedir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme