Haydi Afyon, Hep Birlikte Stada!

Türkiye Futbol Federasyonu 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Afyonspor, ligin 2'nci haftasında İskenderunspor'u misafir edecek

Sezon öncesi Genel Kurul yapan, sezona transfersiz başlayan ve sıkıntılarını çözememiş olarak yoluna devam etmeye çalışan Afyonspor, ligdeki ikinci maçında İskenderunspor’u ağırlayacak. Maç, yarın saat 19’da Kocatepe Spor Kompleksi Zafer Stadı’nda oynanacak. Maçı hakem Erdem Temel yönetecek. 

AFYOK’TAN ÇAĞRI

Afyonspor’un taraftar grubu Afyok, hafta için tüm taraftarları Zafer Stadı’na davet etmişti. Afyok grubundan bir açıklama daha geldi. Açıklamada Afyonspor’un yalnız bırakılmaması gerektiği vurgulanarak “Gençlerle çıkacağız bu yola, zorluklara ve engellere rağmen... Takımımızı, armamızı ve onurumuzu yere düşürmeyeceğiz Yetkililer sahip çıkmasa da biz buradayız; herkesin bunu yüreğinde hissetmesi gerekiyor! 9 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da stadyumda yerimizi alacağız. Biz orada olacağız, siz de gelin! Çünkü bu mücadele yalnızca bir futbol maçı değil; bu, ruhun ve inancın savaşıdır! Afyonspor için, armanın peşinden, omuz omuza” denildi. 

İLK MAÇTA MAĞLUP

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Afyonspor geçen hafta Sarıyer’e 3-0 yenilerek kötü bir başlangıç yapmıştı. Geçen hafta ise Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, ‘Takımı kuracağımız Sportif A.Ş.’ye devredin’ çağrısında bulunmuş, Afyonspor Külup Başkanı Niyazi Ertaş da ‘Kulübü devretmeye hazırız’ demişti. Ancak Afyonspor’un kulüp tescilihde iki önceki Kulüp Başkanı Erkan Çelik’in göründüğü ortaya çıkmıştı.

Haydi Afyon, Hep Birlikte Stada!

Bakmadan Geçme