Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

Dazkırı Kaymakamlığı, hayatında hiç sinemaya gitmemiş kadınlar için özel program düzenledi Dazkırı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner'in izni ve manevi destekleri ile 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel çeşitli programlar hazırlandı. Bu kapsamda, hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş 20 kadın için Denizli ilinde bulunan Terespark Alışveriş Merkezi'nde film ve [&hellip]

Hayatlarında ilk kez sinemaya gittiler

Dazkırı Kaymakamlığı, hayatında hiç sinemaya gitmemiş kadınlar için özel program düzenledi

Dazkırı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner’in izni ve manevi destekleri ile 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel çeşitli programlar hazırlandı. Bu kapsamda, hayatları boyunca hiç sinemaya gitmemiş 20 kadın için Denizli ilinde bulunan Terespark Alışveriş Merkezi’nde film ve gezi programı düzenlendi.
ALİ KUNDİLLİ GÜLDÜRDÜ
Yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı Cem Gelinoğlu, Sami Aksu, Ezgi Tombul, Zeynep Aktuğ ve Emre Mutlu’nun oynadığı ‘Ali Kundilli’ isimli sinema filmini izleme imkanı bulan kadınların oldukça heyecanlı oldukları görülürken, programın ardından Çanakkale Savaşından kalan eserler, savaş esnasinda yaşananları konul alan tablolar, madalyalar, askerlerin kullandığı çeşitli silahların yer aldığı ‘100’üncü Yılında Çanakkale’ sergisini gezme fırsatı buldular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme