Hayatını Kaybeden Ali Bahar'ın Son Fotoğrafları

Tekne kazasında hayatını kaybeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, dün Antalya için önemli bir toplantıya katılmıştı

Kendisine ait tekneden inerken motor pervanelerinin çarpması sonucu ağır yaralanan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, dün Antalya için önemli bir toplantıya katılmış ve konuşma yapmıştı.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi sosyal medya hesabı, bu toplantıyı “Antalya İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü işbirliğiyle Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 2023 yılı Üreten Şehirler Programı kapsamında yürütülen Yeşil OSB Temiz Antalya Projesi’nin yararlanıcı firma değerlendirme süreci tamamlandı. Projenin lansman ve imza töreni Antalya OSB Bölge Müdürlüğü İdari Hizmet Binası’nda gerçekleşti” notuyla paylaşmıştı.

Haber

2022’DE ÇEKİŞMELİ BİR SEÇİM YAŞANMIŞTI

Ali Bahar, 2022’nin Ekim ayında çekişmeli bir seçim sürecinin sonunda ATSO Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilmişti. Bahar, aynı anda Antalya OSB’nin de Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürüyordu.

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN TAZİYE MESAJI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Ali Bahar hakkında taziye mesaj yayınladı. Hisarcıklıoğlu, “Üzgünüm… İyi bir insan, iyi bir dosttu. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız, TOBB Genel İdare Kurulu üyesi Ali Bahar kardeşim vefat etmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme