Hayati İnanç Kimdir ve Nerelidir?

Yaptığı sohbetlerle büyük beğeni kazanan Hayati İnanç, sözleri ile hayata dokunuyor. Sohbetini dinleme imkanı bulunlar Hayati İnanç’ın hayatını merak ediyor. İnternet ortamında Hayati İnanç kimdir? Hayati İnanç nerelidir? Sorularının cevapları araştırılıyor.

Sohbetleri ile insan hayatına dokunabilen Hayati İnanç, 7 bin beyiti de ezbere olarak biliyor. Televizyon programı ile evlere konuk olan Hayati İnanç’ın hayatı da merak ediliyor.
HAYATİ İNANÇ KİMDİR?
Hayati İnanç, 1961 yılında Denizli’nin Çameli ilçesinde 4 kardeşin en büyüğü olarak dünyaya geldi. İnanç’ın babası devlet memuru olarak görev yapmıştır. Hayati İnanç’ın büyük dedesi Sudanlıdır. İnanç ilkokul yıllarını Çameli ilçesinde geçirmiş, ortaokulda ise Aydın Nazilli devlet parasız yatılını okulunu kazanarak eğitim hayatına orada devam etmiştir. Sonrasında Aydın Lisesi’ni 1977 yılında bitiren Hayati İnanç, 1984 yılında ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni tamamladı. İş hayatında avukatlıkla uğraşan Hayati İnanç, yayıncılık, yöneticilik, denetçilik, öğretmenlik ve sunuculuk da yapmıştır. TRT’de yayınlanan Can Veren Pervaneler programının sunuculuğunu da yapmıştır. “En değerli iş insana yatırım” inancını savunan Hayati İnanç, klasik eserlerden edindiği heyecanı, her yaştaki gençlerle paylaşmayı hayat tarzı haline getirmiştir.
ESERLERİ
Can Veren Pervaneler 1-2-3-4-5-6-7
Fabrika Ayarı (Hayati İnanç & Bekir Develi)
Sevgi Yukarıdan Gelir
Hayati Dengeler
Aile İçinde (Hayati İnanç & Bekir Develi)

Haber

Bakmadan Geçme