• Haberler
  • Gündem
  • Hayatboyu Öğrenme masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

Hayatboyu Öğrenme masaya yatırıldı – Kocatepe Gazetesi

İscehisar’da düzenlenen toplantı İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu komisyon Başkanı İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak başkanlığında ilçe kurum ve kuruluşların amirlerinin katılımları ile yapıldı.Kaymakamı Ali Altınkaynak 'Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde İş kur destekli kurslarımız yoğun ilgi [&hellip]

İscehisar’da düzenlenen toplantı İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu komisyon Başkanı İlçe Kaymakamı Ali Altınkaynak başkanlığında ilçe kurum ve kuruluşların amirlerinin katılımları ile yapıldı.
Kaymakamı Ali Altınkaynak “Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımız Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüzde İş kur destekli kurslarımız yoğun ilgi görüyor. Halen devam eden ve açılacak olan kurslarımızda mevcut olup yapılan planlama ile ilgili çalışmalar devam etmektedir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme