Hayat boyu öğreniyorlar – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen misafirleri ağırladı Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında Afyonkarahisar’a İspanya, Portekiz, Romanya ve Polonya’dan eğitimciler geldi. Herbiri kendi ülkesinde eğitim ve kalkınma ile ilgili çalışmalar yapan yabancı misafirler, İl Milli Eğitim Müdürü Metin [&hellip]

Hayat boyu öğreniyorlar

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Hayat Boyu Öğrenme Programı çerçevesinde Afyonkarahisar’a gelen misafirleri ağırladı

Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları, Hayat Boyu Öğrenme Programı kapsamında Afyonkarahisar’a İspanya, Portekiz, Romanya ve Polonya’dan eğitimciler geldi.
Herbiri kendi ülkesinde eğitim ve kalkınma ile ilgili çalışmalar yapan yabancı misafirler, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde Hayat Boyu Öğrenme Projesi kapsamında gerçekleştirdidiğimiz 15-19 Ekim tarihleri arasında ev sahipliğini yapacağımız bir çalışma ziyareti şu anda yapılmaktadır. Aktif vatandaşlık ve sürdürülebilir kalkınma konusunda bilgi edinilecek. Bu konudaki bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar. Eğitim konusuna özellikle değinilecek. Konu ile ilgili yerlere gidilecek ve incelemelerde bulunulacak” dedi. Konuşmaların ardından misafirlere çeşitli hediyeler sunuldu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme