• Haberler
  • Genel
  • Hayal denilen projeleri gerçekleştirdik – Kocatepe Gazetesi

Hayal denilen projeleri gerçekleştirdik – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, hafta sonuda seçim ziyaretlerine devam etti. Başkan Adayı Çoban'a ziyaretlerine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’da eşlik etti AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Teşkilat üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte seçim gezileri kapsamında Yeşilyol [&hellip]

Hayal denilen projeleri gerçekleştirdik

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, hafta sonuda seçim ziyaretlerine devam etti. Başkan Adayı Çoban’a ziyaretlerine Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’da eşlik etti

AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Teşkilat üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları ve partililer ile birlikte seçim gezileri kapsamında Yeşilyol Caddesi ile Travers Fabrikası ve Şehitler Camii karşısındaki esnafları ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Başkan adayı Çoban, 5 yılda hayal denilen birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
“SÖZ VERDİĞİ İŞİ YAPIYOR”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’da Başkan Çoban’ın esnaf ziyaretlerine eşlik etti. Kurtuluş Caddesi esnafını gezen Bakan Veysel Eroğlu’na esnafların yanı sıra vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Esnafları ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan Eroğlu, Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban’a destek istedi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Çoban’ın son 5 yılda önemli yatırımlara imza attığını vurgulayan Bakan Eroğlu, “Belediye Başkanımız ve Başkan adayımız Burhanettin Çoban bey, son 5 yılda birçok yatırımı ve hizmeti gerçekleştirdi. Gösterdiği performans ve özverili çalışmasıyla Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan ilk 5 Belediye başkan adayı arasında yer aldı. Başkanımızın hazırladığı projelere baktığımda büyük bir emek sarf edildiğini görüyorum. Başkanımız söz vermeyeceği bir şeyi yapmıyor. Görüldüğü gibi başkanımız hazırladığı 38 projeyi hayata geçirmek için sabırsızlanıyor. Bizde kendisine başarılar diliyoruz” dedi.
EROĞLU: ÇOBAN
AFYON’DA TARİH YAZDI
Kurtuluş Caddesi’ndeki esnaf ziyaretinin ardından Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban için Öğretmenevinde düzenlenen ‘Şuhutlular Gecesi’ne katılan Bakan Veysel Eroğlu, burada bir konuşma yaptı. 30 Mart 2014 Pazar günü milletin ülkeyi karatmak isteyenlere sandıkta cevap vereceğini söyleyen Bakan Eroğlu, şöyle konuştu; “Başkan Adayımız Burhanettin Çoban gururumuz. Başkanımız son 5 yılda önemli hizmetleri ve yatırımları gerçekleştirdi. Burhanettin Çoban kardeşimiz Afyonkarahisar’da tarih yazdı. Burhanettin Çoban kardeşime sizlerden tam destek istiyorum. Afyonkarahisar halkı vefakârdır, merttir, yiğittir hakkını verir. Daha güzel hizmet yapmayı Allah bizlere nasip etsin. Afyonkarahisar Ege’nin yıldızıdır.”
“YATIRIM VE HİZMETLER AKSAMIYOR”
Düzenlenen programda söz alan Afyonkarahisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban, Şuhutlulara 2014-2019 yılları arasında gerçekleştirmeyi hedeflediği projeleri anlattı.
Çoban, “Bakanımız dünyaya hizmet eden bir insan ve çok çalışkan bir bakan. Sorunları hemen çözebiliyor. Bu da hizmetin ve yatırımın aksamadan devam etmesini sağlıyor. Yani Bakanımız büyük bir gayret ve azimle ülkemizin hizmet ediyor” dedi. Çoban, daha sonra hizmetlerinden ve projelerinden bahsetti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme