• Haberler
  • Gündem
  • Havaya ateş açtı 2 kişiyi vurdu, kendisi de kalp krizi geçirdi: Kız isteme töreninde maganda dehşeti

Havaya ateş açtı 2 kişiyi vurdu, kendisi de kalp krizi geçirdi: Kız isteme töreninde maganda dehşeti

İddiaya göre, Çay ilçesine bağlı Karamık Karacaören beldesinde kız istemeye giden bir grup, ziyaret sonrası 'eğlenme' maksadıyla sokakta taşkınlık yaptı. C.K. (54) de belinden çıkardığı tabancayla havaya ateş etmeye başladı.OLAY SONRASI KALP KRİZİ GEÇİRDİC.K.'nın tutukluk yapması nedeniyle yere indirdiği tabancasının kazara ateş alması sonucu çıkan mermiler, Ramazan Başer (64) ile Muhammet Nazmi Arıkan’a (17) isabet [&hellip]

İddiaya göre, Çay ilçesine bağlı Karamık Karacaören beldesinde kız istemeye giden bir grup, ziyaret sonrası “eğlenme” maksadıyla sokakta taşkınlık yaptı. C.K. (54) de belinden çıkardığı tabancayla havaya ateş etmeye başladı.
OLAY SONRASI KALP KRİZİ GEÇİRDİ
C.K.’nın tutukluk yapması nedeniyle yere indirdiği tabancasının kazara ateş alması sonucu çıkan mermiler, Ramazan Başer (64) ile Muhammet Nazmi Arıkan’a (17) isabet etti. Başer ile Arıkan yaralandı, C.K. ise olay sonrası bulunduğu yerde kalp krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yaralılar ve kalp krizi geçiren C.K. ambulanslarla Afyonkarahisar’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Başer ile Arıkan, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yoğun bakımdaki C.K.’nın tedavisinin sürdüğü bildirildi. Jandarma olaya ilişkin soruşturma başlattı. Olayda yaşamını yitiren 11. ve 12. dönem Çay İGM üyesi Bahri Arıkan’ın 17 yaşındaki oğlu Muhammet Nazmi Arıkan’ın 3 çocuklu ailenin tek erkek çocuğu olduğu öğrenildi.
CENAZELER TOPRAĞA VERİLDİ
Öte yandan olay sonrası yaşamını yitiren 2 kişinin cenazesi toprağa verildi.
Ramazan Başer (64) ile Muhammet Nazmi Arıkan’ın (17) cenazeleri, otopsileri yapıldıktan sonra Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınarak Çay ilçesi ile Karamık Karacaören beldelerine getirildi.
EVİN TEK ERKEK ÇOCUĞUYDU
Muhammet Nazmi Arıkan’ın cenazesi ise ilk olarak Çay ilçe merkezindeki ailesinin oturduğu eve getirildi. Burada helallik alınması sırasında tabutun üzerine Türk bayrağı örtüldü. Helallik alınırken annesi ve yakınları fenalık geçirdi.
Arıkan’ın cenazesi, Çarşı Camisinde İlçe Müftüsü Adem Yıldız’ın öğle vakti kıldırdığı cenaze namazının ardından Çay Asri Mezarlığında defnedildi.
Cenaze törenine, Çay Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Hüseyin Atlı, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, aile yakınları ve vatandaşlar katıldı. Başer’in cenazesi ise Karamık Karacaören Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Karacaören Mezarlığı’nda toprağa verildi.
TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Olaydan sonra kalp krizi geçiren C.K.’nın ise Afyonkarahisar Özel Fuar Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavisinin halen devam ettiği bildirildi.

Bakmadan Geçme