• Haberler
  • Genel
  • Havacılık, Afyon’da tanıtılacak – Kocatepe Gazetesi

Havacılık, Afyon’da tanıtılacak – Kocatepe Gazetesi

Türkiye’nin 81 vilayeti, “Türkiye Kanatlarımın Altında” projesi çerçevesinde gezilerek Türk Hava Kurumu ve havacılık hakkında bilgiler verilecek. Tanıtım turu, Afyon’dan başladı “Türkiye Kanatlarımın Altında” projesinin tanıtımı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile başladı. Tanıtımda, Türk Hava Kurumunun Afyonkarahisar'a ne kadar önem verdiğinin göstergesi olan bu organizasyonun ilkinin ilimizde geçekleştirilmesini isteyen Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman [&hellip]

Havacılık, Afyon'da tanıtılacak

Türkiye’nin 81 vilayeti, “Türkiye Kanatlarımın Altında” projesi çerçevesinde gezilerek Türk Hava Kurumu ve havacılık hakkında bilgiler verilecek. Tanıtım turu, Afyon’dan başladı

“Türkiye Kanatlarımın Altında” projesinin tanıtımı, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu ile başladı. Tanıtımda, Türk Hava Kurumunun Afyonkarahisar’a ne kadar önem verdiğinin göstergesi olan bu organizasyonun ilkinin ilimizde geçekleştirilmesini isteyen Türk Hava Kurumu Genel Başkanı Osman Yıldırım, Vali Balkanlıoğlu’nu karşılayarak Tanıtım Tır’ı ve tanıtım turu hakkında bilgiler verdi.
Tüm Afyonkarahisar’lara açık olan tanıtım organizasyonunda motorlu yamaç paraşütü uçuşu sergilenecek ve hava taşıtlarının kalkış, uçuş ve inişleri hakkında bilgiler verilecek.
Tanıtım organizasyonun açılışını gerçekleştiren Vali Balkanlıoğlu açılışta şunları söyledi: “Büyük Önder Atatürk’ün kurmuş olduğu önemli bir sivil toplum örgütümüz olan Türk Hava Kurumu, havacılığı Türk gençlerine ve Türk Milletine sevdiren ve birçok açıdan da sayısız sosyal hizmetlere kol kanat geren, orman yangınları dahil hükümetimize, devletimize ve milletimize hizmet vermektedir. Kendilerinin bu organizasyonu ilimiz de başlatmaları bizleri de çok mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyor ve başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme