• Haberler
  • Genel
  • Havaalanı için Ankara'ya – Kocatepe Gazetesi

Havaalanı için Ankara'ya – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, ilimizdeki bütün sivil toplum kuruluşları temsilcilerine havaalanı konusunda eylem çağrısı yaptı ve 'Ankara'da TBMM önünde basın açıklaması yapalım, daha sonra meclis grup başkanvekillerini ziyaret edelim' dedi Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, havaalanı için Afyonkarahisar'daki bütün sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Ankara'ya gitmeyi önerdi. Özsoy, yaptığı yazılı [&hellip]

Havaalanı için Ankara’ya

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, ilimizdeki bütün sivil toplum kuruluşları temsilcilerine havaalanı konusunda eylem çağrısı yaptı ve “Ankara’da TBMM önünde basın açıklaması yapalım, daha sonra meclis grup başkanvekillerini ziyaret edelim” dedi

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, havaalanı için Afyonkarahisar’daki bütün sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile Ankara’ya gitmeyi önerdi. Özsoy, yaptığı yazılı açıklamada “Şimdi Sayın Valimize, Sayın Belediye Başkanımıza, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Rektörümüze, sayın siyasi parti il başkanlarımıza, Sayın İsmail Özdilek’e, sayın Gazeteciler Cemiyeti ve Derneği’ne, sayın muhtarlarımıza, sendikalarımıza, oda ve borsa başkanlarımıza ve diğer sivil toplum örgütlerimize sesleniyorum. Ticaret Odası Başkanı Sayın Hüsnü Serteser’in başkanlığında tekrar toplanarak bir seri eylem kararı alalım” dedi.
Havaalanından şehir
merkezine yürüyüş
Özsoy, “Önce askeri havaalanı önünde bir basın açıklaması yapalım sonra tüm yerel ve ulusal basınla birlikte şehir merkezine yürüyelim. Şehir merkezinde bir basın açıklaması daha yapalım. Ertesi gün Ankara’ya gidelim. Ankara’da TBMM önünde basın açıklaması yapalım, daha sonra meclis grup başkanvekillerini ziyaret edelim. Sayın Ulaştırma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı’na projeyi sunarak askeri havaalanının sivil uçuşlara açılmasını isteyelim. Büyük bir kamuoyu yaratalım” diye konuştu.
Birçok
olumsuzluk var
Afyonkarahisar’ın zaman kaybettiğini savunan Erol Özsoy, “İlimizde işsizlik almış başını gidiyor.Yaşanabilir iller arasında 65. sırada. Gelir dağılımı en alt sıralarda. Şehirleşme çok yavaş oluyor. Sürekli göç alıyor. Eğitim sorunları devasa boyutlarda ÖSS’de 51.sırada. Trafik sorunu bir başka dert. Bu şehrin artık pozitif patlamaya ihtiyacı var. Bu patlamayı askeri hava alanının sivil uçuşlara açılmasıyla başlatabiliriz. Ticareti, termal ve tarihi turizmi canlandırabilir, gıda sektörünü ayaklandırabiliriz. Şehirleşmeyi, modernleşmeyi sağlayabiliriz” ifadelerini kullandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme