• Haberler
  • Genel
  • Hava sıcaklığı düşecek – Kocatepe Gazetesi

Hava sıcaklığı düşecek – Kocatepe Gazetesi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada hafta sonunda bazı bölgelerde yağış beklendiği, yağış alan yerlerde hava sıcaklığının düşeceği belirtildi Cumartesi günü yurdun batısının çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz bölümünün yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur, kıyı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerinin yüksek ve dağlık alanlarında karla karışık [&hellip]

Hava sıcaklığı düşecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada hafta sonunda bazı bölgelerde yağış beklendiği, yağış alan yerlerde hava sıcaklığının düşeceği belirtildi

Cumartesi günü yurdun batısının çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Batı Karadeniz bölümünün yağışlı geçeceği, yağışların genellikle yağmur, kıyı bölgelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak, iç kesimlerinin yüksek ve dağlık alanlarında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.
Yağışların; Cuma gecesi ve Cumartesi ilk saatlerde Çanakkale’nin güneyi, Balıkesir’in batı kıyı ilçeleri, İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli (21-50 kg/metrekare) olacağı bekleniyor. Rüzgarın; Güney ve Kıyı Ege’de güney yönlerden kuvvetli olarak (40-60 km/s) eseceği tahmin ediliyor.
Pazar günü yağışların etkisini azaltarak Trakya, Marmara’nın batısı, Güney ve kıyı Ege, Batı Akdeniz ile İç Anadolu’nun batısında meydana geleceği ve genellikle yağmur, kıyı kesimlerde sağanak, iç bölgelerin yüksek ve dağlık alanlarında karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme