• Haberler
  • Genel
  • Hava kalitesi, doğalgazla artacak – Kocatepe Gazetesi

Hava kalitesi, doğalgazla artacak – Kocatepe Gazetesi

AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım Şirketinin Bölge Müdürü Murat Ceran, Afyonkarahisar'da hava kalitesinin doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla artacağını söyledi AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım Şirketinin Bölge Müdürü Murat Ceran, kurum olarak Valilik tarafından başlatılan 'Temiz hava' kampanyasını desteklediklerini belirtti. Ceran, bu kapsamda vatandaşların temiz, doğa dostu ve ekonomik yakıt olan doğal gazla tanışmalarını teşvik etmek maksadıyla, abonelik işlemlerinde [&hellip]

Hava kalitesi, doğalgazla artacak

AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım Şirketinin Bölge Müdürü Murat Ceran, Afyonkarahisar’da hava kalitesinin doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla artacağını söyledi

AKSA Afyon Doğalgaz Dağıtım Şirketinin Bölge Müdürü Murat Ceran, kurum olarak Valilik tarafından başlatılan “Temiz hava” kampanyasını desteklediklerini belirtti. Ceran, bu kapsamda vatandaşların temiz, doğa dostu ve ekonomik yakıt olan doğal gazla tanışmalarını teşvik etmek maksadıyla, abonelik işlemlerinde taksit kampanyaları düzenlediklerini belirtti. Ceran ayrıca; kış aylarına yaklaştığımız bu günlerde, il merkezimizde doğal gaz kullanımı ve hava kirliliğiyle mücadele konularında da bilgiler verdi.
21 BİN KİŞİ KULLANMIYOR
Afyon il merkezinde doğalgaz çalışmalarının devam ettiğini belirten Ceran, bugüne kadar ulaşılan potansiyel ve abone sayılarının arzu edilen seviyede olmadığına dikkat çekti. Ceran, yapılan yatırımlarla; 54 bin 116 konut ve 4 bin 789 işyerinin önüne doğal gaz getirildiğini, ancak güncel olarak bu rakamlardan 37 bin 700 toplam abone sayısına ulaştıklarını ve kapısına kadar hizmet gelip de abone olmayan konut ve işyeri sayısının 21 bin 205 olduğunu belirtti.
8 TAKSİT
UYGULAMASI MÜMKÜN
Ceran; “Afyon’da doğal gaz kullanımını yaygınlaştırmak, vatandaşların daha ekonomik ve çevreci bir yakıt olan doğal gaz’a geçişlerini kolaylaştırabilmek ve Afyon’un doğal gazla daha temiz bir havaya sahip olması için 10 Eylül – 31 Ekim tarihleri arasında, abonelik işlemlerinde kredi kartlarına 8 taksit uygulaması yapılmasına karar verilmiştir. Bu kampanyayla birlikte, vatandaşlarımız kış gelmeden aboneliklerini yaptırarak bir an önce doğal gaz kullanımına geçip, hem hava kirliliğiyle mücadele de katkı sağlayacak, hem de konforlu ve ekonomik yakıt kullanımına başlayacaklardır” dedi.(Kocatepe Haber Merkezi)

2 PERSONEL NÖBETÇİ
Yoğun bir döneme girilen bu aylarda, müşterileri memnuniyeti önceliğiyle, AKSA Afyon merkez ofisinde gişe işlemlerinin öğle arasında da kesintisiz devam etmesi için, 2 personelin nöbetçi olarak çalışacağını, böylelikle vatandaşların işlemlerini öğle arasında da yaptırabileceklerini belirten Ceran; vatandaşların kampanya süresini en verimli şekilde kullanmaları hususunda çağrı yaptı.

Bakmadan Geçme