Hava ısındı alt yapı hızlandı

Afyonkarahisar Belediyesi, ilimizin ihtiyaç duyulan ve eksik kalan bölgelerinde alt yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen 'Uydukent Atık Su Toplayıcı Hattı İnşaatı İşi' çalışmaları, ihaleyi alan firma tarafından başladı. İlimizin Osmangazi ve Orhangazi Mahalleleri muhtelif sokakları üzerine döşenecek yağmursuyu şebekesi ile yol üzerinde biriken yağış suları DSİ [&hellip]

Hava ısındı alt yapı hızlandı

Afyonkarahisar Belediyesi, ilimizin ihtiyaç duyulan ve eksik kalan bölgelerinde alt yapı çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ihale edilen “Uydukent Atık Su Toplayıcı Hattı İnşaatı İşi” çalışmaları, ihaleyi alan firma tarafından başladı.
İlimizin Osmangazi ve Orhangazi Mahalleleri muhtelif sokakları üzerine döşenecek yağmursuyu şebekesi ile yol üzerinde biriken yağış suları DSİ kanalına deşarj edilecek.
Çalışmaların tamamlanmasıyla yağışlı havalarda yaya ve araç trafiğini tehlikeye sokan şikâyetler giderilecek. Söz konusu iş kapsamında muhtelif çaplarda yaklaşık 6 bin metre yağmursuyu şebekesi döşenmesi ve 200 adet yağmursuyu ızgarası yapılması planlanıyor.

Bakmadan Geçme