Hava durumunu Meteoroloji’nin Sesi’nden öğrenin

Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürü Alper Akçakaya ve Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Görüşmede Meteorolojinin Sesi Radyosu, 91.5 frekansı üzerinden günün her saati, Afyon’a dair hava durumu tahminlerini birinci ağızdan Afyonkarahisar halkına aktaracağı belirtildi.Tahsis edilen verici alanı ve desteklerinden dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulunan Meteoroloji [&hellip]

Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürü Alper Akçakaya ve Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Cevher, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti. Görüşmede Meteorolojinin Sesi Radyosu, 91.5 frekansı üzerinden günün her saati, Afyon’a dair hava durumu tahminlerini birinci ağızdan Afyonkarahisar halkına aktaracağı belirtildi.
Tahsis edilen verici alanı ve desteklerinden dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ziyaretinde bulunan Meteoroloji 5’inci Bölge Müdürü Alper Akçakaya, ziyaret anısına Başkan Çoban’a Meteorolojinin Sesi Radyosu’nun geleneksel hediyesi olan antika görünümlü bir radyo hediye etti.

Bakmadan Geçme