Hatalı parklara af yok – Kocatepe Gazetesi

Kent içinde hatalı yerlere park ederek trafiği olumsuz etkileyen araçlar çekici ile çekiliyor Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent içindeki trafik sıkışıklığının önüne geçmek için yeni tedbirleri uygulamaya başladı. Geçtiğimiz gün Belediye Trafik Komisyonu kararı ile park yasağı getirilen ve ilk olarak uyarılan hatalı park eden araçlar, artık ceza kesilerek [&hellip]

Hatalı parklara af yok

Kent içinde hatalı yerlere park ederek trafiği olumsuz etkileyen araçlar çekici ile çekiliyor

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent içindeki trafik sıkışıklığının önüne geçmek için yeni tedbirleri uygulamaya başladı. Geçtiğimiz gün Belediye Trafik Komisyonu kararı ile park yasağı getirilen ve ilk olarak uyarılan hatalı park eden araçlar, artık ceza kesilerek çekilmeye başlandı. Trafik yoğunluğunun hat safhaya ulaştığı Bankalar Caddesi’ndeki park yasağına uymayan ve hatalı yerlere park ederek trafiği etkileyen araçlar dün itibarı ile çekiliyor.
Trafik akşını olumsuz etkileyen durak harici yolcu indirme ve yolcu alma olaylarına da sıkı takip getiren trafik ekipleri, kurallara uymayan çok sayıda dolmuş ve otobüse ceza yazdı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme