Hatalar düzeltilecek – Kocatepe Gazetesi

Tempo Çağrı Merkezi’nin Afyon’un tanıtımı için hazırladığı kitapçıktaki hatalar düzeltilecek Tempo İletişim Merkezi’nin Afyonkarahisar’ın tanıtımı amacıyla hazırladığı kitapçıktaki yanlışlıklarla ilgili olarak Tempo Çağrı Merkezi yöneticileri açıklamada bulundu. Açıklamada yanlışlıkların düzeltileceği belirtildi.Tempo Çağrı Merkezi Kurumsal İletişim Departmanı’ndan yapılan açıklamada, 'Afyon limizi tanıtmak amacıyla hazırladığımız tanıtım kitapçığımızla ilgili yazınızı okuduk. Dikkatiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederiz. [&hellip]

Hatalar düzeltilecek

Tempo Çağrı Merkezi’nin Afyon’un tanıtımı için hazırladığı kitapçıktaki hatalar düzeltilecek

Tempo İletişim Merkezi’nin Afyonkarahisar’ın tanıtımı amacıyla hazırladığı kitapçıktaki yanlışlıklarla ilgili olarak Tempo Çağrı Merkezi yöneticileri açıklamada bulundu. Açıklamada yanlışlıkların düzeltileceği belirtildi.
Tempo Çağrı Merkezi Kurumsal İletişim Departmanı’ndan yapılan açıklamada, “Afyon limizi tanıtmak amacıyla hazırladığımız tanıtım kitapçığımızla ilgili yazınızı okuduk. Dikkatiniz ve ilginiz için çok teşekkür ederiz. Afyon kitapçığını hazırlamak üzere yaptığımız çalışmalar sonucunda oluşturduğumuz tüm metinleri ilgili resmi kurumlarla paylaşarak kurumların onayını takiben baskı işlemini gerçekleştirdik. Kitabın yeni baskısında dikkat çektiğiniz noktaları, hassasiyetle değerlendireceğiz. Güzel ilimiz Afyon’un tanıtımı için gönülden destek vermeye devam edeceğimizi hatırlatır, iyi çalışmalar dileriz” denildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme