• Haberler
  • Genel
  • 'Hastaneye oğlum için gittim' – Kocatepe Gazetesi

'Hastaneye oğlum için gittim' – Kocatepe Gazetesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten, hakkındaki 'Hastanede gerginliğe sebep oldu' iddialara açıklık getirdi Adalet ve Kalkınma Partisi Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten, bazı yerel gazetelerde kendisiyle ilgili çıkan haberle ilgili açıklama yaptı. Mesut Ayten, 'Olay 16 Ekim 2012 günü saat 02.10’da oğlumun bana ‘Ben hastanedeyim, benle kimse ilgilenmiyor’ diye telefonu ile [&hellip]

“Hastaneye oğlum için gittim”

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten, hakkındaki “Hastanede gerginliğe sebep oldu” iddialara açıklık getirdi

Adalet ve Kalkınma Partisi Bayat İlçe Başkanı Mesut Ayten, bazı yerel gazetelerde kendisiyle ilgili çıkan haberle ilgili açıklama yaptı. Mesut Ayten, “Olay 16 Ekim 2012 günü saat 02.10’da oğlumun bana ‘Ben hastanedeyim, benle kimse ilgilenmiyor’ diye telefonu ile başlamış ben küçüklüğünden beri şeker hastası olan ve bu hastalıkla hale mücadele eden ve rapor ile bu hastalığı sabit olan oğlumun şeker komasına girdiğini zannederek süratle devlet hastanesine gittim. Ben oraya Ak Parti İlçe Başkanı değil bir baba olarak gittim ve orada siyasi kimliğimle ilgili hiçbir açıklama yapmadım. Hastaneye telaşla girip ‘Nerede oğlum, hasta nerede, niye bakılmıyor, o şeker hastası’ diyerek sitem ettim. Hastanın oğlum değil arkadaşı olduğunu gördüğümde bu sitemimden dolayı tüm sağlık çalışanlarından ve doktor arkadaştan özür diledim” dedi.
Ayten, şöyle devam etti:
“Oğlum arkadaşının hastalanması ile paniklemiş ve şekeri yükselmiş ‘şekerimi ölçün’ demesine rağmen kimse şekerini ölçmemiş. Arkadaşları ile birlikte agresif davranmışlar sağlık ekibi de polis çağırmış ben hastaneye gittiğimde polisler zaten orada idi söylenildiği gibi kesinlikle küfür olayı olmamıştır. Ben 33 yıllık eğitimciğim ve idarecilik yaptım, bir devlet memuruna nasıl davranılacağını iyi bilirim. Hele AK Parti gibi müstesna bir partide yöneticilik yaparken iddia edildiği gibi davranmam mümkün değildir.”
Öte yandan Türk Sağlık-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Mehmet Ali Çakal, bugün konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacak. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme