• Haberler
  • Genel
  • Hastane’ye “Halk Sağlığı” desteği – Kocatepe Gazetesi

Hastane’ye “Halk Sağlığı” desteği – Kocatepe Gazetesi

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Devlet Hastanesi ile Doğumevi’nde yaşanan pratisyen hekim sıkıntısının Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün destekleriyle çözülmeye çalışıldığını bildirdi Afyonkarahisar’ın sağlıktan sorumlu yöneticilerinin düzenli olarak her hafta yaptıkları istişare toplantısı, Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Lütfi Akgün’ün makamında gerçekleştirildi. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, son günlerde [&hellip]

Hastane'ye "Halk Sağlığı" desteği

Kamu Hastaneleri Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Devlet Hastanesi ile Doğumevi’nde yaşanan pratisyen hekim sıkıntısının Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün destekleriyle çözülmeye çalışıldığını bildirdi

Afyonkarahisar’ın sağlıktan sorumlu yöneticilerinin düzenli olarak her hafta yaptıkları istişare toplantısı, Halk Sağlığı Müdürü Uz. Dr. Lütfi Akgün’ün makamında gerçekleştirildi. Toplantıyla ilgili açıklama yapan Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu, son günlerde yaşanan hekim eksikliği sıkıntısının il genelinde olduğunu ve kurumlarında hastaların bu durumdan etkilenmemesi için görev yapan sağlık personelinin yoğun çaba sarf ettiklerini belirtti.
Sorunun çözümü aşamasında Kamu Hastaneler Birliği olarak kendilerinin yoğun çaba sarf ettiklerini vurgulayan Erenoğlu, Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Lütfi Akgün’ün kendilerine yardım edeceklerini açıkladığını ifade etti.
Erenoğlu, “Halk Sağlığı Müdürümüzün açıklaması ile ilçe aile sağlığı merkezlerinde ve entegre ilçe hastanelerinde görev yapan aile hekimlerinin destekleriyle acil çözüm bekleyen hekim sıkıntısı biraz olsun rahatlayacaktır. Dr. Lütfi Akgün’E ve değerli aile hekimi arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme