Hastane'de Kutlu Doğum'a özel etkinlik

Hasta, hasta yakını ve çalışanların moral ve motivasyonunu arttırmak, farkındalık oluşturarak manevi değerlerle onlara katkı sağlamak amacıyla, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesi'nde düzenlenen programa Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat Çağlayan, Devlet Hastanesi yöneticilerinin yanı sıra sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınları katıldı. Programda motivasyonun önemine dikkat çekildi.Program sonunda Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri [&hellip]

Hasta, hasta yakını ve çalışanların moral ve motivasyonunu arttırmak, farkındalık oluşturarak manevi değerlerle onlara katkı sağlamak amacıyla, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Palyatif Bakım Ünitesi’nde düzenlenen programa Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat Çağlayan, Devlet Hastanesi yöneticilerinin yanı sıra sağlık çalışanları, hastalar ve hasta yakınları katıldı. Programda motivasyonun önemine dikkat çekildi.
Program sonunda Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreter Uzm. Dr. Murat Çağlayan, Manevi Destek ve Rehberlik Birimi’nin çalışmalarının önemini vurguladı.

Bakmadan Geçme