Hastane'de acı gün – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Funda Ekiz Koçoğlu, kansere yenilerek hayatını kaybetti Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Funda Ekiz Koçoğlu, yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavi gördüğü kansere yenik düştü. Kocoğlu için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde bir tören yapıldı. Törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, [&hellip]

Hastane’de acı gün

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Funda Ekiz Koçoğlu, kansere yenilerek hayatını kaybetti

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde Mikrobiyoloji Uzmanı olarak görev yapan Dr. Funda Ekiz Koçoğlu, yaklaşık 1 buçuk yıldır tedavi gördüğü kansere yenik düştü. Kocoğlu için Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde bir tören yapıldı. Törene Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, İl Halk Sağlığı Müdürü Lütfi Akgün, Afyonkarahisar Tabip Odası Başkanı Türker Bahçeli ile çok sayıda doktor ve sağlık çalışanı katıldı. Törende metanetli olmaya çalışan meslektaşı, aynı zamanda eşi olan Uzm. Dr. Sezai Koçoğlu ile kızı Dr. Gizem Koçoğlu taziyeleri kabul etti.
MEKANI CENNET OLSUN
Törende konuşan Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, “Hekimlik mesleği gibi insanların sağılığa kendini adamış bu değerli doktorumuz, belki birçok insanın hayatını kurtardı, birçok insana yardımcı oldu. Ömrü insanlara sağlık dağıtmakla geçti. Ancak yakalandığı amansız hastalıktan kendisi de kurtulamadı. Bu sonuçta bir gerçek. Geride kendisini seven insanların bulunması, yaptığı hizmetleri hayırlı yâd etmesi her şeyin üzerinde. İnsanlara yapılacak en büyük hayır, onun yaşaması ile ilgili yapılacak hayır. Her insan ayrı bir alem. Bu kardeşimizin mekanı cennet olsun” dedi.
HAYIRLI HİZMETLER YAPTI
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu da dünya telaşının son bulacak bir telaş olduğuna dikkat çekti, Erenoğlu, şöyle konuştu:
“Çok kısa sürede 3 tane değerli kardeşimizi kaybettik. Bir tanesi Kardiyolog Doktor Bekir Kalaycı, memur kardeşimiz Kudret Doyurucu amansız bir hastalığa yakalandı. Funda Koçoğlu kardeşimizi kaybettik. Her şey yalan, ölüm gerçek. Doğduğumuza nasıl inandıysak öldüğümüze de inanacağız. Her nefis ölümü tadacaktır. Önemli olan bu kubbede hoş bir seda bırakmak. Şu an için hiçbir şeyin anlamı yok. İnsanların en hayırlısı, insanlara hizmet edendir. Biz sağlık camiası olarak hayırlı hizmetler yaptığımıza inanıyoruz.” (Kocatepe)

1998’den bu yana Devlet Hastanesİ’ndeydİ

Uzm. Dr. Funda Ekiz Koçoğlu, 1963 Antalya doğumluydu. Tıp Fakültesi’ni Cumhuriyet Üniversitesi’nde okuduktan sonra uzmanlığını da aynı üniversitenin Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tamamladı. 1998 yılından beri Afyonkarahisar Devlet Hastanesinde mikrobiyoloji uzmanı olarak görev yapan Funda Ekiz Koçoğlu, evli ve 2 çocuk annesiydi.

Bakmadan Geçme