• Haberler
  • Genel
  • Hastane yönetimleri işbirliği hâlinde olacak

Hastane yönetimleri işbirliği hâlinde olacak

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin düzenlediği Verimlilik Toplartısı'na katıla Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Mustafa Yıldırım, hastane yönetimlerinin işbirliği hâlinde yapmasını önerdi Afyonkarahisar'daki kamu hastanelerinin Mayıs ayı Verimlilik Değerlendirme Toplantısı, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Verimlilik Değerlendirme Toplantıları'nın bu ayki programına Afyon Kocatepe Üniversitesi [&hellip]

Hastane yönetimleri işbirliği hâlinde olacak

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin düzenlediği Verimlilik Toplartısı’na katıla Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Mustafa Yıldırım, hastane yönetimlerinin işbirliği hâlinde yapmasını önerdi

Afyonkarahisar’daki kamu hastanelerinin Mayıs ayı Verimlilik Değerlendirme Toplantısı, Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Verimlilik Değerlendirme Toplantıları’nın bu ayki programına Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nin yeni yönetim kadrosu misafir oldu. Başhekim Prof. Dr. A. Mustafa Yıldırım, Başhekim Yardımcıları Doç. Dr. Abdullah Ayçiçek, Doç. Dr. Âdem Aslan ve Yrd. Doç. Dr. Mustafa Doğan toplantıya katıldı.
KURUMSAL BİR YAPI VAR
Hem gözlemci hem de konuşmacı olarak toplantıda yer alan yeni Başhekim Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, “Sunumları gördükçe kurumsal olduğunuzu görüyoruz. Kamu Hastaneler Birliği Afyonkarahisar Genel Sekreterliği ile işbirliği bizim işlerimizi kolaylaştıracaktır. Tıp Fakültesi Hastanesi bünyesinde bulunan tüm anabilim dalları ile idari, mali ve tıbbi yönden her türlü destek ve işbirliği içinde olmamız Afyon sağlığını kalkındıracaktır” dedi.
AFYONLU, AFYON’DA TEDAVİ OLSUN
Yıldırım, şöyle devam etti:
“İletişim halinde olursak hasta sevklerinde, yoğun bakım yatak konusunda, her türlü tıbbi teşhis ve tedavi noktasında hiçbir sıkıntımız kalmayacak. Afyonluyu Afyon’da tedavi etmek gerekir. Üniversite olarak her türlü medikal, cerrahi tedaviyi veriyoruz. Bu nedenle başka bir kente veya merkeze hastalarımızın gitmesine gerek yok.”
SAĞLIĞIN BAŞKENTİ AFYON
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu ise “Her şey hayalle başlar. Termalin başkenti olarak lanse edilen Afyonkarahisar neden önümüzdeki 10 yıl içerisinde Sağlığın Başkenti olmasın. Bunun için üzerimize düşen, yapılması gereken ne varsa biz hazırız. Gerek üniversite hastanesi gerekse halkımızla işbirliğine hazırız. Ortak hareket edilirse her türlü güçlüğün üstesinden geliriz. Hedefimiz bu olmalı” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme