• Haberler
  • Genel
  • “Hastane için TOKİ ve firmayla savaştık galip çıktık”

“Hastane için TOKİ ve firmayla savaştık galip çıktık”

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bodrum katını lağım basması sorununun tamamen çözülmesi için iki ay boyunca firma ve TOKİ ile adeta savaştıklarını kaydetti. Dr. Erenoğlu, sonuçta galip geldiklerini vurguladı HİZMET KALİTESİ DE GÜZELLEŞECEKAfyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Kasım ayında göreve başladığını, göreve başlar başlamaz iki [&hellip]

"Hastane için TOKİ ve firmayla savaştık galip çıktık"

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bodrum katını lağım basması sorununun tamamen çözülmesi için iki ay boyunca firma ve TOKİ ile adeta savaştıklarını kaydetti. Dr. Erenoğlu, sonuçta galip geldiklerini vurguladı

HİZMET KALİTESİ DE GÜZELLEŞECEK
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, Kasım ayında göreve başladığını, göreve başlar başlamaz iki önemli sorunu çözdüklerini söyledi. İlk olarak Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi Hastanesi’ndeki fiziki yer sorununu çözdüklerini belirten Dr. Erenoğlu, hastanenin bir bölümünün eski Göğüs Hastalıkları Hastanesine alındığını belirtti. Daha sonra en önemli sorun olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni 43 günde taşıdıklarını ifade eden Erenoğlu, yeni mekanında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin çok güzel hale dönüştüğünü vurguladı. Dr. Ayhan Erenoğlu, merkezdeki hizmet kalitesinin daha da güzelleştirileceğini söyledi.
ARTIK LAĞIM BASMAYACAK
Çözülen iki sorundan çok daha büyük bir sorunun çözüldüğünün altını çizen Dr. Erenoğlu; “Bizim bu iki sorundan daha önemli bir sorunumuz vardı. Bu sorun Devlet Hastanesi’nin alt yapı sorunuydu. Böyle bir sorun yoktur demekle, olayı gizlemekle hiçbir sonuç alamıyorduk. Biz iki ay firma ve TOKİ ile adeta savaştık. Sonuçta biz inşallah galip geldik. Bize projede zemin ve üstünün şehir şebekesine verildiğini söylediler. Bodrum kat malum 8 metre daha aşağıda. Bir kuyuya verdiklerini söylediler. Ama olayın öyle olmadığını bizzat bizler logarları kaldırarak gördük. Bunun neden böyle olduğunu sorduk. Zorla kendilerine kabul ettirdik. Geçen haftadan önceki Pazar günü itibariyle kazma vuruldu, şu anda yüzde 70’i tamamlandı. Çok şükür yüzde 90 sorun çözümlendi. İki günde öteki sorun tamamlanacak. Bir daha olağanüstü bir durum olmazsa hastanemizin altını lağım bastı diye bir şeyi kabul etmiyoruz. İnşallah kurtulduk.” dedi.
TÜM KURUMLARLALA KOORDİNELİ ÇALIŞIYORUZ
Sağlık alanında; Halk Sağlığı Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü ile koordineli çalıştıklarına değinen Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu, uyum içinde olduklarını söyleyerek diğer sağlık yöneticilerine teşekkür etti. Erenoğlu, diğer kurumların tüm bireylerinin kendilerine her konuda yardımcı olup kucak açtıkların bu nedenle tüm kurumlara teşekkür ettiğini söyledi.

BURCU AYDIN

Bakmadan Geçme