• Haberler
  • Genel
  • “Hastalığımız, cenazemiz, düğünümüz hep beraber oldu”

“Hastalığımız, cenazemiz, düğünümüz hep beraber oldu”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, MHP Bolvadin ve Emirdağ ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Aslan, “Hastalığımız, cenazemiz, düğünümüz hep beraber oldu. Bundan sonrada Allah’ın izniyle bu hep böyle olacak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, seçim çalışmaları kapsamında teşkilat üyeleri ile biraraya gelmeye devam ediyor. Aziz Aslan MHP Bolvadin ilçe [&hellip]

"Hastalığımız, cenazemiz, düğünümüz hep beraber oldu"

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, MHP Bolvadin ve Emirdağ ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Aslan, “Hastalığımız, cenazemiz, düğünümüz hep beraber oldu. Bundan sonrada Allah’ın izniyle bu hep böyle olacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Aziz Aslan, seçim çalışmaları kapsamında teşkilat üyeleri ile biraraya gelmeye devam ediyor.
Aziz Aslan MHP Bolvadin ilçe Başkanı Süleyman Toker ve yönetim kurulu üyeleri ile ülke ve Afyonkarahisar gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
Aslan,”Dış ticaret açığımız, cari açığımız ve toplam borç yükümüz son 13 yıl ile karşılaştırıldığında korkunç bir durum ortaya çıkmaktadır. Ortalama bir durum düşündüğümüzde 79 yıllık birikmiş açığımız ve yükümüzün 2 misli ile 5 misli arasında son 13 yılda açık vermişiz ve borcumuz yükselmiş. Vatandaşımız kendi şahsi borçlarını hesap etmekten devletin borçlarından hissesine düşeni hesap etme fırsatı bulabilirse çocuklarını geçin torunlarının dahi geleceğini tükettiğini anlar. Türkiye 1990 yılında dünyanın 17. büyük ekonomisi, 93 ve 98 yıllarında 15.sıra olmuş, şimdi dünyanın 16. büyük ekonomisiyiz. İnsanımızın reel geliri 20 yıl öncesinden daha kötü. 18 milyonun yoksulluk, 2 milyonun açlık sınırında taksitle yaşayıp, borçla öldüğü ve dörtte birinin psikolojik tedavi gördüğü bir ülkede yaşamaktayız.” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Bolvadin ilçe Başkanı Süleyman Toker ve partililer Aslan’ın Afyonkarahisar’a 25 yıllık siyasi hayatı boyunca yaptığı başarılı hizmetleri bildiklerini ifade ettiler.
Daha sonra MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Aslan burada yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “30 yıldır, Afyonkarahisar merkezde esnafla beraber çalışıyorum. Hastalığımız, cenazemiz, düğünümüz hep beraber oldu. Yaşadığım il sınırları içinde defalarca ayak basmadığım hiçbir yerleşim birimi kalmadı. İli, ilçesi ve köyüyle problemleri çok iyi biliyorum. Bunların hepsi emek vererek oldu. liyakatla temsil ederek oldu. Sadakat göstererek oldu. Kadere inandık, sizlere, partililerimize ve vatandaşlarımıza güvendik. Niyetimiz hayır, inşallah akıbetimiz hayır olur. Bundan sonraki süreçte de, dualarınızı, önerilerinizi, eleştirilerinizi ve desteklerinizi bizlerden lütfen esirgemeyiniz. Cenab-ı Allah bizi mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Milletimize hizmet etmek için aday adayı oluyorum.”
MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca ve yönetim kurulu üyeleride Aslan’a çalışmalarında başarılar dileyerek genel seçimlerin Türkiye’ye ve Afyonkarahisar’a hayırlı olması temennisinde bulundular. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme