Hastalar istedi 50 sandalye alındı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi'nde hastalardan gelen talepler üzerine 50 tekerlekli sandalye ile yeni nevresim takımları ve battaniye alındı Bünyesinde barındırdığı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'yle birlikte kapasitesi ve hasta sayısını arttıran Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde hastalardan gelen talepler üzerine tekerlekli sandalye, nevresim takımı ve battaniyeler yenilendi. Gün içinde hastalardan [&hellip]

Hastalar istedi 50 sandalye alındı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Hastanesi’nde hastalardan gelen talepler üzerine 50 tekerlekli sandalye ile yeni nevresim takımları ve battaniye alındı

Bünyesinde barındırdığı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’yle birlikte kapasitesi ve hasta sayısını arttıran Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde hastalardan gelen talepler üzerine tekerlekli sandalye, nevresim takımı ve battaniyeler yenilendi.
Gün içinde hastalardan gelen taleplerin yanı sıra hastaların istek, öneri ve görüşlerini hastanenin internet sitesi üzerinden direk kendisine gönderebildiğini de belirten Başhekim Prof. Dr. Alpagan Mustafa Yıldırım, “Hastanemiz büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Hastanemizi tercih eden vatandaşlarımızın ve misafirlerimizin sayısı da gün geçtikçe artmaktadır. Artan talebi karşılamak ve misafirlerimize daha iyi hizmet verebilmek için 50 adet iç içe geçen, fren tertibatlı ve serum askılıklı tekerlekli sandalyeyi ilave olarak aldık” dedi.
Hasta refahı için sık sık hastaların kullandığı ürünleri de yenilemeye çalıştıklarına değinen Başhekim Prof. Dr. Yıldırım, nevresim takımları ve battaniyelerin de yenilendiğini ifade eti. Yıldırım sözlerini şöyle tamamladı, “Hastalarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için gerekli mekanların ve şartların oluşması amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme