Hasta taşıma hizmeti alınacak

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) ihtiyacı için şoförlü diyaliz ve fizik tedavi hastaları taşıma hizmeti alacak.   Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr'de yer alan ilana göre Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) ihtiyacı için şoförlü diyaliz ve fizik tedavi hastaları taşıma hizmeti hizmet alımı 4734 [&hellip]

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) ihtiyacı için şoförlü diyaliz ve fizik tedavi hastaları taşıma hizmeti alacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi (Hastane) ihtiyacı için şoförlü diyaliz ve fizik tedavi hastaları taşıma hizmeti hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek. İhale kapsamında hasta taşıma hizmeti (Diyaliz Hastaları İçin) 48 bin kilometre, hasta taşıma hizmeti (Fizik Tedavi Rehabilitasyon Hastaları İçin) 60 bin kilometrelik hizmet alınacak. 1 Ocak 2022 tarihinde başlanacak olan iş, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecek. İhale 11 Kasım 2021 günü saat 14.00’de yapılacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bakmadan Geçme