Hasta nakil aracı hizmete başladı

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, hasta nakil aracının vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirterek, “İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastalar, tam ya da kısmi felçli olan hastalar, sedye ile yatarak nakil edilmesi gereken ve tıbbi müdahale gerektirmeyen hastalarımızın il içi ve şehirlerarası sağlık kuruluşlarına ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda [&hellip]

İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin, hasta nakil aracının vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirterek, “İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastalar, tam ya da kısmi felçli olan hastalar, sedye ile yatarak nakil edilmesi gereken ve tıbbi müdahale gerektirmeyen hastalarımızın il içi ve şehirlerarası sağlık kuruluşlarına ulaşımlarını güvenli bir şekilde sağlıyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Hasta nakil ambulansımız, yasa gereği durumu ağır ve acil hasta/yaralıların taşınması için uygun değildir” dedi.
Başkan Şahin, hasta nakil ambulansına ihtiyacı olan vatandaşların 0541 662 77 96-0516 166 50 00-0272 341 20 42 numaralarını arayarak talepte bulunabilecekleri sözlerine ekledi.

Bakmadan Geçme